Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Formula 1 ryhtyy vastatoimiin suitsiakseen faniensa törkykäytöstä

Formula 1
AOP

Formula 1:ssä on jouduttu kärsimään tällä kaudella faneista, jotka ryöstelevät ratojen kiinteää omaisuutta ja irtaimistoa osakilpailuiden aikana. Nyt sille aiotaan laittaa stoppi.

Formula 1 on joutunut alkaa hillitä ja ryhtyä toimiin faneja vastaan, jotka poistavat F1-radoilta kiinteää omaisuutta ja irtaimistoa osakilpailuiden aikana. Ilmiö on tullut vastaan muun muassa viimeaikaisten protestien yhteydessä. Fanit pääsevät yleensä radan tiettyihin osiin kilpailun jälkeen.

Useista viimeaikaisista osakilpailuista on julkaistu videoita, joissa fanit ovat poistamassa ratakylttejä radoilta ja viemässä ne kotiin, mukaan lukien mainostaulut, DRS-taulut ja jopa markkinointiliput fanialueilta.

Nyt Motorsport-media on kertonut, että F1 aikoo tiukentaa vastatoimiaan alkaen tämän viikonlopun Ranskan GP:stä. Sarja aikoo tarkkailla kisan aikana kuvamateriaaleja mahdollisten tekijöiden tunnistamiseksi. Tietojen mukaan jokainen, joka jää kiinni rikoksista, ohjataan paikallisten viranomaisten käsiteltäväksi ja häntä vastaan ​​nostetaan syyte.

F1-fanit eivät ole olleet muutenkaan liian positiivisessa valossa viime aikoina. Muun muassa Itävallan GP:n aikana uutisoitiin seksuaalisesta häirinnästä ja hyväksikäytöstä, erityisesti naispuolisia faneja kohtaan.

F1 julkaisi Itävallan GP:n jälkeen lausunnon, jossa se vahvisti, että se keskustelee promoottorin kanssa ja lopettaa kelvottoman käytöksen.

F1-tähti Sebastian Vettel ei jaa ymmärrystä

Aston Martinin F1-tähti Vettel on ottanut myös tiukasti kantaa aiheeseen. Vettel sanoi torstaina ennen Ranskan GP:tä, ettei hän ollut huolissaan ongelman kärjistymisestä ja että hän uskoi, että pahoinpitelyjä on ollut luultavasti aina olemassa, mutta fanit kertoivat nyt helpommin kokemuksistaan.

– Ehkä alamme nähdä sukupolven, joka tulee radalle, joka nousee seisomaan ja valittaa siitä ja pitää melua ja käyttää eri alustoja kommunikoidakseen.

– On hienoa nähdä, että ihmiset uskaltavat puhua, ja opimme näistä tapahtumista, koska vain niin voimme ryhtyä toimiin, Vettel kertoi näkemyksistään.

Täyttä tukea saksalainenkaan ei törttöilyille anna.

– Totuus on, että se on valitettavasti jatkunut pitkään. Kyse on enemmän kuin ajasta, että nämä asiat muuttuvat, koska sellaisille asioille ei ole tilaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1