Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Nyrkkeilylegenda Mike Tyson synkkänä podcastissaan: “Viimeinen käyttöpäiväni lähestyy, todella pian”

Mike Tyson nyrkkeilylegenda USA
AOP

Nyrkkeilylegenda Mike Tyson on kommentoinut nykytilaansa Hotboxin’ with Mike Tyson -podcastissaan. Mies uskoo jäljellä olevan elinikänsä olevan vähissä.

Nyrkkeilylegenda Mike Tyson kertoi Hotboxin’ with Mike Tyson -podcastissaan uskovansa olevansa lähestymässä kuolemaa. Tysonilla oli vieraanaan jaksossaan traumaan ja riippuvuuksiin erikoistunut terapeutti Sean McFarland.

– Me kaikki kuolemme tietysti jonain päivänä. Sitten, kun katson peiliin, näen ne pienet täplät kasvoillani, sanon: “Vau. Se tarkoittaa, että viimeinen käyttöpäiväni lähestyy, todella pian”.

Tyson kommentoi myös raha-asioitaan. Pitkä ura toi komeat tienestit mutta mies ei usko, että raha tuo onnea ja turvallisuutta, jota monet siihen yhdistävät.

– Raha ei merkitse minulle paskaakaan.

– Sanon aina ihmisille, että he ajattelevat rahan tekevän heidät onnelliseksi, heillä ei ole koskaan ollut rahaa ennen. Kun sinulla on paljon rahaa, et voi odottaa, että kukaan rakastaisi sinua. Kuinka minä tunnustan rakkauteni sinulle, kun onko sinulla 500 miljardia dollaria?

Tysonin mukaan tuo tie vie turmioon.

– Väärä turvallisuuden tunne. Uskot, että mitään ei voi tapahtua.

– Et usko, että pankit voivat romahtaa. Uskot, että olet voittamaton, kun sinulla on paljon rahaa, mikä ei ole totta. Siksi sanon aina, että raha on väärä turvallisuuden tunne, Tyson painottaa.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit