Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Skeittaaja Leticia Bufoni on megakuuma kaunotar: bikinikuvat Instagramissa

Skeittaaja Leticia Bufoni on megakuuma kaunotar: bikinikuvat Instagramissa
Instagram / Leticia Bufoni

Leticia Bufoni on brasilialainen skeittaaja, joka on niittänyt mainetta ja kunniaa kansainvälisesti. Hän on kuusinkertainen X Gamesin kultamitalisti. Kaunottarella on Instagramissa jo reilusti yli 4 miljoonaa seuraajaa ja lisää vain tulee. Bufoni on myös erinomainen surffaaja ja hän julkaisee usein kuvia itsestään bikineissä ja surffilaudan päällä.

Hänen feedissään komeilee muutamia biksukuvia, joista käy heti ilmi, että hän on timmissä kunnossa eikä salikäyntejä skipata. Leticia tekee yhteistyötä monien brändien kanssa, joihin kuuluu muun muassa Red Bull. Leticia taitaa olla myös Formuloiden fani, sillä hänet nähtiin hiljattain Red Bullin tallissa poseeramassa kuvissa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut