Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Ralli

Pohjoisirlantilainen rallilegenda on poissa – Ajoi Mini Cooper S:llä maailmanmenestykseen

Paddy Hopkirk entinen rallilegenda Pohjois-Irlanti
AOP

Rallimaailma koki perjantaina suuren menetyksen, kun pohjoisirlantilaislegenda Paddy Hopkirk menehtyi 89-vuotiaana.

Pohjoisirlantilainen Paddy Hopkirk aloitti menestyksekkään ralliuransa vuonna 1953. Ensimmäisen ison voittonsa hän nappasi vuonna 1955 voittamalla Circuit of Irelandin ja nappaamalla samana vuonna Hewison Trophyn, joka myönnettiin menestyneimmälle irlantilaiselle rallikuljettajalle. Sama toistui kahtena seuraavanakin vuonna.

Tämän jälkeen hän pääsi ajamaan muun muassa Hillman Huskylla ja Sunbeam Rapierilla sekä ennen kaikkea Mini Cooper S:llä, jonka ratissa miehestä tuli kuuluisuus. Etenkin vuoden 1964 Monte Carlon rallin voitto Minillä oli huikea saavutus. Toinen suursaavutus Minillä oli Kreikan Akropolis-rallin voitto vuonna 1967.

Vuonna 2010 Hopkirk oli Timo Mäkisen, Rauno Aaltosen ja Erik Carlssonin joukossa ensimmäisinä valituina Rally Hall of Fameen. Hänet valittiin British Racing Drivers Clubin elinikäiseksi jäseneksi vuonna 1967. Hän pysyi näkyvästi moottoriurheilun parissa, hänestä tuli BRDC:n varapuheenjohtaja, ennen kuin hänestä tuli puheenjohtaja vuosina 2017-2019.

– Kerromme suurella surulla uutisen BRDC:n varapuheenjohtajan ja entisen puheenjohtajan (2017-19) Hopkirk MBE:n kuolemasta, BRDC:n lausunnossa todettiin.

– Kiitämme Paddya hänen omistautumisestaan ​​ja rakkaudestaan seuraa kohtaan. Lähetämme seuran puolesta rakkautemme ja ajatuksemme hänen perheelleen tänä vaikeana aikana.

Myös Kansainvälinen autoliitto FIA kunniotti legendan poismenoa.

– FIA osoittaa kunnioitusta entiselle rallikuljettajalle Hopkirkille, joka kuoli 89-vuotiaana.

– Hän aloitti uransa vuonna 1955, ja hän voitti viisi Circuit of Irelandia ja Monte Carlon rallin vuonna 1964. Hän oli BRDC:n jäsen vuodesta 1967. Ajatuksemme ovat hänen perheensä ja ystäviensä kanssa.

Hopkirk antoi oman panoksensa Minien eteen myös urheilun ulkopuolella. BMW palkkasi Hopkirkin myös konsultiksi Mini-brändin uudelleenlanseeraukseen vuonna 2001. Vuonna 2016 hänen uransa saavutuksistaan ​​myönnettiin Brittiläisen imperiumin ritarikunnan risti.

Miestä jäivät kaipaamaan hänen vaimonsa Jennifer ja heidän lapsensa Katie, Patrick ja William sekä kuusi lastenlasta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli