Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Yleisurheilu

Australiaan naisten keihäskulta – Kokenut jenkki nousi hienosti mitaleille!

Kelsey-Lee Barber voitti uransa toisen MM-kullan.
AOP

Eugenen yleisurheilun MM-kisoissa nähtiin perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa vain yksi kenttälajifinaali. Tämä oli naisten keihäänheitto, jossa voitto meni tutulle naiselle. Australia oli kisassa vahva, sillä pitkään näytti jo siltä, että maa ottaa kaksi mitalia kisasta, mutta päätöskierros muutti kaiken.

Kokenut Australian Kelsey-Lee Barber otti makeasti maailmanmestaruuden naisten keihäänheitossa kauden kärkituloksella Barber heitti loppukilpailussa tuloksen 66,91 ja otti mestaruuden lähes kolmen metrin erolla toiseksi sijoittuneeseen Yhdysvaltain Kara Wingeriin.

31-vuotias australialainen keihäänheittäjä on voittanut urallaan nyt kaksi maailmanmestaruutta ja yhden olympiapronssin, joka tuli viime vuonna Tokiossa. Naisen ennätys on hurja 67,70 vuodelta 2019.

36-vuotias Winger nousi arvokisamitaliin kuudennella kierroksella heitettyään hurjan tuloksen 64,05. Kisassa kolmas oli karsinnassa onnistunut Japanin Haruka Kitaguchi tuloksella 63,27. Kitaguchi heitti parhaansa myös kuudennella nousten kahden sentin turvin ohi Kiinan Shiying Liun.

Kisassa viides oli Australian Mackenzie Little. Little pääsi finaaliin viimeisenä, mutta heitti heti avauskierroksella ennätyksensä 63,22. 26-vuotias taipui mitalitaistelussa hurjan senttikisan. Sillä ensin Liu meni kolmella sentillä ohi ja perään Kitaguchi viidellä sentillä.

Karsinnassa erinomaisesti suoriutunut Liettuan Liveta Jasiunaite jäi finaalissa kymmenenneksi. Jasiunaite heitti tuloksen 58,97 ja jäi reilun metrin kahdeksannesta sijasta.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu