Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Charles Leclerc ylivoimainen aika-ajossa – Valtteri Bottas joutui pettymään

Charles Leclerc Ranskan GP:n aika-ajoissa.
AOP

Ranskan GP:n aika-ajot on ajettu ja paalu meni varsin odotetusti Ferrarin nimiin. Tällä kertaa paalulle ylsi monacolaiskuljettaja Charles Leclerc, joka oli täysin ylivoimainen. Eturivin täyttää Red Bull Racingin ykköskuljettaja ja MM-sarjaa johtava Max Verstappen. Valtteri Bottaksen aika-ajot menivät penkin alle.

Ranskan GP:n aika-ajoissa ei nähty suuria yllätyksiä. Paalulle ajoi tallikaverinsa avulla Charles Leclerc. Leclerc oli aika-ajoissa yli kaksi kymmenystä nopeampi kuin eturivin täyttänyt Red Bull Racingin Max Verstappen. Kolmosruutuun ajoi Red Bullin Sergio Perez.

Läpi aika-ajojen kovinta vauhtia piti Ferrarin espanjalaiskuljettaja Carlos Sainz jr. Sainz oli aika-ajojen toisessa sessiossa ylivoimaisesti nopein, mutta moottorivaihdon takia espanjalainen ei ajanut nopeaa kierrosta päätösosiossa. Sainz sen sijaan antoi kahdesti imun Leclercille, jonka turvin monacolainen pystyi ajamaan paalulle reilulla erolla.

Neljänteen ruutuun ajoi Mercedes GP:n Lewis Hamilton jääden eturivistä hurjat kuusi kymmenystä. Viidennestä ruudusta kisaan lähtee McLarenin Lando Norris ja Hamiltonin tallikaveri George Russell valtasi kuudennen ruudun.

Valtteri Bottas jäi aika-ajoissa toiseen sessioon ollen 13. nopein. Alfa Romeon suomalaiskuljettaja lähtee kisaan kuitenkin 11. ruudusta, kun päätössessioon edenneet Kevin Magnussen ja Sainz jr. tippuvat letkan perälle.

Sunnuntain kisa käynnistyy kello 16.00.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1