Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Grand Slam -voittaja tekee mahtavaa paluuta! – Lähellä turnausvoittoa Sveitsissä

Dominic Thiem Itävallan tennistykki
AOP

Tenniksen ATP-kiertueella on nähty mielenkiintoisia turnauksia tänä vuonna. Ranskan Avoimissa voitto meni tutulle pelaajalle, kun Rafael Nadal otti uransa 22. Grand Slam mestaruuden. Sama homma tapahtui Wimbledonissa, kun Novak Djokovic otti jälleen mestaruuden Lontoon nurmikentillä. Tenniskausi on siirtymässä takaisin nopeille kentille, mutta vielä tällä viikolla on luvassa tärkeitä otteluita massakentillä.

Tenniksen ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla kahta massakenttäturnausta. Turnaukset pelataan Euroopassa, kun Sveitsin Gstaadissa ja Saksan Hampurissa turnaukset ovat edenneet välierävaiheeseen. Ensi viikolla pelataan ATP-turnaus Kroatian Umagissa sekä Itävallan Kitzbuhelissä massakentällä ja Yhdysvaltain Atlantassa kovilla kentillä.

Gstaadin turnauksessa Itävallan Grand Slam -voittaja Dominic Thiem on edennyt hienosti välieriin. Thiemillä on välierässä miellyttävä vastustaja, kun vastassa on Italian Matteo Berrettini. Berrettini on tällä hetkellä ATP-listalla sijalla 15, mutta italialaisen peli sopii huomattavasti paljon paremmin nopeille alustoille.

Thiem on tehnyt paluuta pahojen loukkaantumisten jälkeen kohti maailman kärkeä. Tällä hetkellä itävaltalaisen Grand Slam -voittajan ATP-ranking on yli 200’n, mutta se tulee nousemaan nopeaan tahtiin. Thiem voitti vuonna 2020 US Openin.

Gstaadin turnauksen toisessa välierässä pelaavat turnauksen suurin mestarisuosikki Norjan Casper Ruud ja Espanjan kokenut Albert Ramos.

Hampurin turnauksessa ensimmäisessä välierässä kohtaa Emil Ruusuvuoren kaatanut Lorenzo Musetti ja Francisco Cerundolo. Cerundolo pelasi vahvan massakauden ja onnistui loistavasti myös nurmella. Argentiinalainen voitti viime viikolla Båstadin turnauksen Ruotsissa ja on näin kahdeksan ottelun voittoputkessa. Turnauksen jälkimmäisessä välierässä suuri mestarisuosikki Carlos Alcaraz kohtaa Slovakian kovaa nousua kohti maailman kärkeä tehneen Alex Molcanin.

Kovien kenttien ykkösturnaus on US Open, joka käynnistyy elokuun lopulla. Ennen US Openia pelataan kaksi Masters-1000 -tason turnausta, kun ensin elokuussa on luvassa ensin Montrealin Masters-turnaus ja perään Cincinnatin Masters.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis