Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Miesten Korisliigan Korihait hankki toisenlaista pohjoisamerikkalaista osaamista kokoonpanoonsa

Korihait miesten Korisliiga
AOP

Miesten Korisliigassa pelaava Uudenkaupungin Korihait kertoi perjantaina tehneensä pelaajasopimuksen 24-vuotiaan kanadalaisnigerialaisen laituri Grant Audun kanssa. Audu aloittaa ammattilaisuransa Suomessa ja Uudessakaupungissa.

Kanadan Ontarion Torontosta kotoisin oleva Grant Audu vietti viisi vuotta U Sports -yliopistosarjaa pelaavassa British Columbian yliopistossa. Aloitusviisikossa pelannut laituri viimeisteli viime kaudella 19 ottelussa keskimäärin 17,1 pistettä, 4,2 levypalloa, 1,8 syöttöä ja 1,1 riistoa ottelua kohden. Kauden päätteeksi hänet valittiin All-Canada West First Team -tähdistöjoukkueeseen.

Audu heitti viimeisellä kaudellaan pelitilanneheittonsa 53,4 % tarkkuudella, joista kolmoset 36,1 %. Vapaaheitot osuivat 72,7-prosenttisesti.

– Audu on erinomainen koko kentän pelaaja. Hän pelaa aktiivisesti kohti koria. Hän ajaa röyhkeästi, mutta osaa myös syöttää vielä ulos kaarelle. Puolustajana hän on erinomainen ja hänen fyysisyytensä paistoi videoissa lävitse. Häneltä odotan aktiivista hyökkäyslevypallopelaamista ja sen jälkeen aggressiivista puolustusta vastustajan takamiehiä vastaan koko kentältä, Korihaiden päävalmentaja Tero Vasell kertoo.

Lisää pelaajauutisia Korihait paljasti kertovansa ensi viikolla. Tällä hetkellä joukkueella on sopimukset Bojan Sarcevicin, Aamos Nikulan, Trey Niemen, Joni Herralan, Jaakko Lahden, Tommi Lehtosen, Akseli Arvosen, Mio Hyvösen, Manuel Barnesin, Nick Stampleyn, Quin Cooperin ja Audun kanssa.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Koripallo