Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Täysin käsittämätön veto! – Sydney McLaughlin tykitti maailmanennätyksen

Sydney McLaughlin juoksi ME:n
AOP

Yleisurheilun MM-kisat näkivät varhain lauantaiaamuna Suomen aikaa ensimmäisen maailmanennätyksen, kun naisten 400 metrin aidoissa jysähti iso pommi. Kotiyleisön suuri suosikki Sydney McLaughlin tykitti oman vanhan maailmanennätyksen täysin vastenmielisellä vedolla romukoppaan voittamalla MM-kultaa lähes kahden sekunnin erolla kakkoseen.

Yhdysvaltain Sydney McLaughlin painoi hurjan tuloksen naisten 400 metrin aitojen loppukilpailussa. McLaughlin juoksi uuden maailmanennätyksen 50,68 ja paransi omissa nimissä ollutta ennätystää huimat 73 sadasosaa. Vanha ME oli lukemissa 51,41, jonka McLaughlin juoksi Yhdysvaltain mestaruuskisoissa samalla stadionilla aiemmin tänä kesänä.

McLaughlinin kovaa aikaa korostaa se, että samalla ajalla nainen olisi sijoittunut aiemmin juostussa naisten 400 metrin juoksussa seitsemänneksi aitojen kanssa.

McLaughlinin ympärillä pyörii kysymykset josko seuraavaksi nainen lähtisi 400 metrin sileälle tavoittelemaan hurjia aikoja. Marita Kochin maailmanennätys kyseisellä matkalla on 47,60 ja kaiken järjen mukaan sen pitäisi olla yhdysvaltalaiselle täysin tehtävissä.

Kisassa toiseksi tuli hienosti kauden parastaan sivuten Hollannin Femke Bol. Bol juoksi kisassa huiman ajan 52,27. Kisassa kolmas oli Yhdysvaltain toinen juoksutykki Dalilah Muhammad kauden parhaallaan 53,13. Kisassa neljänneksi ja viidenneksi sijoittuivat myös yhdysvaltalaiset, kun neljäs oli Shamier Little sekä viides Britton Wilson. Little ja Wilson jäivät yli kolme sekuntia voittajalle.

Suomen ennätyksen välierässä hienosti juossut Viivi Lehikoinen olisi ollut ajallaan 54,60 tässä hurjassa loppukilpailussa seitsemäs ja samalla toiseksi paras eurooppalainen urheilija.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu