Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Hurjaa draamaa formuloissa! – Charles Leclerc seinään harmittomassa tilanteessa

Ferrarin Charles Leclerc
AOP

Kauden 12. F1 -kilpailu Ranskassa sai todella ikävän ja samalla todella ikävän käänteen alle 20 ajetun kierroksen jälkeen. Kisaa ensimmäisestä kierroksesta alkaen johtanut Ferrarin Charles Leclerc ajoi seinään ja joutui keskeyttämään kilpailun. Keskeyttämisellä tulee olemaan iso vaikutus koko MM-sarjaan

Käynnissä olevassa Ranskan GP:ssä nähtiin hurja tilanne juuri, kun ensimmäiset varikkopysähdykset olivat käynnistyneet. Kisan selvässä johdossa ollut Ferrarin Charles Leclerc ajoi seinään, kun autosta lähti pito keskellä kurvia alla. Juuri ennen Leclercin ulosajoa kisassa toisena ollut Red Bull Racingin Max Verstappen oli käynyt varikolla, joten Leclercin tilanne oli entistäkin parempi. Leclercin vauhti oli kisassa selvästi parempaa kuin hollantilaisen, joten voitto olisi ollut jopa todennäköinen.

Leclercin ajettua seinään radalle otettiin turva-auto ja kärkikuljettajat kävivät varikolla Verstappenia lukuunottamatta. Varikkopysähdysten aikana Verstappen nousi kärkeen, Mercedes GP:n Lewis Hamilton toiseksi ja Red Bullin Sergio Perez kolmanneksi. Kisaan 19. ruudusta startannut Ferrarin Carlos Sainz jr. sai ilmaisen varikkopysähdyksen ja sai hyvät renkaat alle. Sainz jr. poimi heti muutaman sijan ja nousi 23. kierroksella kisassa jo viidenneksi Mercedeksen George Russellin perään.

Valtteri Bottaksen kisa oli vaikea heti alusta alkaen ja 23. kierroksella suomalainen oli sijalla 14.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1