Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Maailmanennätys tulossa? – Armand Duplantis suursuosikkina miesten seiväskisaan

Ruotsin seiväshirmu Armand Duplantis.
AOP

Yksi yleisurheilun MM-kisojen mielenkiintoisimmista lajeista käydään päätöspäivänä, kun miesten seiväshypyn loppukilpailu on vuorossa. Kisaan ehdottomana voittajasuosikkina lähtee Ruotsin Armand Duplantis ja kaikki muut tulokset kuin hänen voitto olisi superyllätyksiä. Mitaleista kisassa käydään kuitenkin mahtava taistelu useamman miehen voimin.

Miesten seiväshypyn loppukilpailussa suurin jännitys nähdään hopea- ja pronssimitalin kohtalon osalta, mitä tulee sijoituksiin. Mikäli Ruotsin Armand Duplantis ei voittaisi MM-kultaa, niin sitä voitaisiin pitää yhtenä 2000-luvun suurimpana yllätyksenä yleisurheilussa. Duplantisin kohdalla mielenkiintoisinta on se, että pystyykö ruotsalainen parantamaan omissa nimissä olevaa ME-tulosta 620.

Duplantisin taustalla käydään kova taistelu mitaleista useamman miehen voimin. Kisan kakkossuosikki on roimilla hypyillä karsinnassa säväyttänyt Yhdysvaltain Christopher Nilsen. Nilsenin ennätys on ennen tätä MM-finaalia 605 ja mies on hypännyt sen tällä kaudella. Kolmossuosikki lienee Rion olympiavoittaja, Brasilian Thiago Braz. Braz ei liikaa kausien aikana kilpaile, mutta on ollut koko uransa äärimmäisen kova arvokisahyppääjä.

Suosikkitrion takana kovan vastuksen antaa Philippiinien Ernest John Obiena ja Saksan Bo Kanda Lita Bahre. Obienan kauden paras on 592 ja Lita Bahren 590. Lita Bahre oli karsinnassa ongelmissa 575 korkeuden kanssa, vaikka kisan alku olikin äärimmäisen helppoa suorittamista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu