Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Paavo Nurmi Gamesien voittaja tykitti hurjan ME:n! – Naisten aidoissa karmiva taso

Tobi Amusan juoksi hurjan ME:n
AOP

Naisten 100 metrin aitojen välierissä mentiin kautta aikain kovinta kyytiä Eugenessa käytävissä yleisurheilun MM-kisoissa. Välierien ensimmäisessä erässä entinen ME-nainen Kendra Harrison sai taipua, kun Nigerian alkuerissä säväyttänyt Tobi Amusan viiletti uuden ME-tuloksen. Reetta Hurske oli mukana kolmannessa erässä.

Naisten 100 metrin aitojen välierissä mentiin järkyttävää vauhtia. Ensimmäisessä välierässä Nigerian Tobi Amusan tykitti uuden, hurjan maailmanennätyksen 12,12. Amusan paransi alkuerissä juoksemaansa maanennätystä hurjat 28 sadasosaa ja nappasi vanhasta ME-ajasta kahdeksan sadasosaa pois. Amusan voitti kesäkuussa Paavo Nurmi Gamesit Turussa ajalla 12,57.

Ensimmäisessä erässä toiseksi tuli Yhdysvaltain Kendra Harrison, jonka nimissä aiempi ME-tulos 12,20 oli. Harrisonin aika oli naisen kauden paras 12,27.

Välierien ensimmäisestä erästä neljä parasta menivät finaaliin, kun kaksi aikavertailujen kautta  finaaliin menevää urheilijaa sopivat tähän. Jamaikan Danielle Williams oli erän kolmas kauden parhaalla 12,41 ja Iso-Britannian Cindy Sember maan ennätyksen 12,50. Erässä viisi kahdeksasta urheilijasta juoksi oman ennätyksen.

Toisessa erässä Yhdysvaltain Alia Armstrong oli ykkönen ennätyksellään 12,43. Bahaman Devynne Charlton oli erän toinen maansa ennätyksellä 12,46. Erässä sijoille 3-5 sijoittuneet juoksivat ennätykset, mutta mahdollisuuksia finaaliin ei ollut.

Kolmannessa erässä Jamaikan Britany Anderson oli ykkönen maansa ennätysajalla 12,31. Toiseksi sijoittui suosikkina kisoihin tullut Jasmine Camacho-Quinn kauden parhaallaan 12,32. Hollannin Nadine Visser oli erän kolmas kauden parhaalla 12,66 ja Reetta Hurske jäi erän kahdeksanneksi ajalla 13,15. Hurske törmäsi juoksussaan aitaan, joka söi aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu