Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Yleisurheilu

Pikajuoksija Ivet Lalova viehkeän vastustamattomissa kesäkuvissa: huh!

Pikajuoksija Ivet Lalova viehkeän vastustamattomissa kesäkuvissa: huh!
Instagram / Ivet Lalova

Ivet Lalova-Collio on bulgarialainen pikajuoksija, joka nappasi kultaa 100 metrin juoksun Euroopan-mestaruuden Helsingissä vuonna 2012. Amsterdamissa vuonna 2016 hän sai sekä 100 että 200 metrillä EM-hopeaa. Vuonna 2014 hän oli EM-kilpailuissa viides 100 metrillä Zürichissä. Berliinissä vuonna 2018 hän nappasi 200 metrillä myös viidennen sijan. Hänet on myös nähty olympialaisissa viidesti.

Kaunotar on aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja hän julkaisee usein seuraajiensa iloksi viehkeitä kuvia. Hän on myös ilmeisesti nauttinut kesästä ja onkin julkaissut muutamia kauniita kesäkuvia. Kaunottarella on Instagramissa jo yli 200 000 seuraajaa ja lisää vain tulee joka päivä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu