Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Entisen vapaaottelutähden Cain Velasquezin oikeusjuttu paisuu – Nyt vastapuoli löi kapuloita rattaisiin

Cain Velasquez vapaaottelija showpainija USA
AOP

Kuten olemme aiemminkin kertoneet, entisen vapaaottelutähden Cain Velasquezin murhan yritys -soppa on jatkunut jo helmikuusta alkaen. Nyt sotkun toinen osapuoli, Velasquezin pojan ahdistelusta syytetty Harry Goularte perheineen, on käymässä oikeudelliseen vastaiskuun.

Yhdysvaltalainen kamppailulajeihin erikoistunut MMAJunkie-sivusto kertoi maanantaina, että entisen vapaaottelutähden Cain Velasquezin ammuskelun yhtenä kohteena ollut Harry Goularte on yhdessä isäpuolensa Paul Benderin ja äitinsä Patricia Goularten kanssa kiistänyt kaikki Velasquezin siviilioikeudessa esittämät syytökset.

Oikeusjuttu nostettiin sen jälkeen, kun Velasquezia syytettiin murhan yrityksestä, kun hänen väitetään ampuneen Benderiä käsivarteen tähdätessään Harryä takaa-ajon aikana 28. helmikuuta.

Benderiä syytettiin erityisesti huolimattomuudesta sekä siitä, että hän salli ja loi ympäristön, jossa Harry ahdisteli Velasquezin 4-vuotiasta poikaa. Harryä syytetään parhaillaan kyseisestä ahdistelusta. Goularte kiisti syyllisyytensä syytteeseen kesäkuussa.

Kirjeessä väitetään, että Bender ei tiennyt väitetystä pahoinpitelystä, ei ollut vastuussa siitä, mitä hänen poikapuolensa on saattanut tehdä tai ei, eikä valvonut tai omistanut Patty’s Child Carea, päivähoitoa, jossa väitetyt toimet tapahtuivat. Benderin asianajajat kirjoittivat myös, että heidän asiakkaansa vastaan ​​nostetusta siviilioikeudesta puuttuu tosiasioita.

Bender teki myös asianajajiensa kautta hakemuksen siviilioikeudenkäynnin lykkäämisestä siihen asti, kun Velasquezia vastaan ​​nostettu rikosoikeudellinen kanne on saatu päätökseen selvittääkseen, tapahtuiko väitetty ahdistelu todella tai missä määrin.

– Vaikka häntä ei mainita rikosilmoituksessa ja hän kiistää osallistuneensa loukkaaviin toimiin, hän kuitenkin puolustaa viidennen lisäyksen antamaa oikeuttaan tässä tapauksessa esitettyjen syytösten luonteen vuoksi.

– Ne syyttävät häntä osallistumisesta tapahtumiin ja väitettyjen rikosten peittämisestä ja koska hänen puolustuksensa perustuu osittain Harryn rikolliseen syyllisyyteen tai syyttömyyteen, kirjeessä todetaan.

Perustuslain viides lisäys oleellisessa osassa

Asianajajiensa mukaan Bender ei pysty puolustamaan itseään riittävästi, jos hän vetoaa viidenteen lisäykseen, sillä rikosjuttu ratkaisee, mitä lainvastaisuuksia on tehty. Asiakirjassa lisätään, että Benderin vaimo Patricia ja poikapuoli Harry vetoavat todennäköisesti myös viidenteen lisäykseen siviilioikeudessa näissä olosuhteissa.

– Väitetty ahdistelu on tämän siviilikanteen ydin. Vaikka tuomion kiire on ymmärrettävää tämän tyyppisissä tilanteissa, on tärkeää olla harjoittamatta noitajahtia syytettyjä vastaan ​​ja antaa heidän käynnistää täyden ja oikeudenmukaisen oman tutkimuksensa auttamaan heidän puolustuksensa.

– Vaikka Paul ei ole rikostutkinnan tai oikeudenkäynnin kohteena, hänen puolustuksensa nojaa tällä hetkellä lähes yksinomaan rikoksesta syytettyjen kolmansien osapuolten todistukseen, kirjeessä todetaan.

Hyväksikäytön oleellisuutta alleviivataan vielä erikseen kirjeen loppukaneetissa.

– Kaikki Paulin väitetyt väärinkäytökset riippuvat siitä, tapahtuiko hyväksikäyttö todella valituksessa kuvatulla tavalla. Harryn ja Velasquezin todistukset ratkaisevat, onko Paul tai joku muu syytetty vastuussa.

Siviilikanteen ensimmäinen oikeudenkäynti on määrä pitää 20. syyskuuta. Harryn rikosasiaa käsitellään 5. syyskuuta, kuten Velasquezinkin rikosasiaa esikäsittelyn osalta. Velasquezin pääkäsittely on 19. elokuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit