Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-tähti Sergio Pérez lähtee mukaan uuteen kisasarjaan tallin omistajana

Sergio Pérez
AOP

Red Bullin Formula 1 -tähtikuljettaja Sergio Pérez on tekemässä uutta aluevaltausta, kun mies on perustamassa oman tallin moottoriveneiden E1-sarjaan.

Yhdysvaltalainen Motorsport-urheilumedia kertoi tiistaina, että Red Bullin Formula 1 -kuljettaja Sergio Pérez on aikeissa lähteä mukaan uuteen E1-sähkömoottorivenesarjaan. Sarja alkaa vuonna 2023 ja mukana on 12 tallia.

E1:n perustaja Alejandro Agag on meksikolaiskuljettajalle tuttu mies. Pérez ajoi Agagin Barwa Addax Formula 2 -tallissa kaudella 2010 menestyksekkäästi ja miehet ovat pitäneet siitä lähtien yhteyttä.

Pérez kertoi Motorsportin haastattelussa odottavansa uutta sarjaa innoissaan.

– Olen todella innoissani mahdollisuudesta tulla uudeksi tallin omistajaksi E1:ssä ja saada joukkue edustamaan Meksikoa UIM E1 -maailmanmestaruuskilpailuissa.

– Kun otetaan huomioon suhteeni Alejandroon, olen seurannut tarkasti hänen tekemistään ja hänen erilaisia ​​kilpailujaan, ja mielestäni se, mitä hän on saavuttanut edistämällä kestävämpiä moottoriurheilun muotoja, on kiitettävää, Pérez riemuitsee.

Pérezin tallin veneet tullaan näkemään Meksikon lipun väreissä.

– On uskomatonta nähdä kilpajoukkueen kiidättävän Meksikon lippua maailmanlaajuisesti, enkä malta odottaa, että pääsen katsomaan RaceBirdin toiminnassa ensimmäistä kertaa.

Täysin uusi laji tuo myös omat aspektinsa Pérezin projektiin.

– Olen kuullut paljon positiivisia tarinoita veneestä ja jännittävästä urheilutuotteesta, jota E1 yrittää luoda faneille kaupunkitapahtumilla.

– Tämä on varmasti suuri haaste urallani ja oppimiskokemus. Odotan innolla pääseväni alkuun ja autan kasvattamaan fanikuntaa Meksikossa ja ympäri maailmaa, Pérez hehkuttaa.

Myös Agag odottaa Péreziä innolla

Myös Agag puhuu lämpimästi suhteestaan Péreziin.

– Minä ja Checo olemme pysyneet läheisinä ystävinä siitä lähtien, kun työskentelimme yhdessä GP2:ssa, jossa Checo ajoi tallilleni.

– Hauskalla tavalla tuntuu, että asiat ovat tulleet täyteen, kun palkkaan hänet kuljettajaksi ja nyt Sergio tuo oman joukkueensa E1:teen.

Agag uskoo vankasti Pérezin menestymismahdollisuuksiin.

– Hän ei ole pelkästään uskomattoman nopea ja lahjakas kilpa-ajaja itsessään, vaan hän on myös älykäs ja hänellä on kaikki ominaisuudet, joita vaaditaan menestyäkseen tallin omistajana.

– Olen iloinen voidessani toivottaa Checon tervetulleeksi E1-perheeseen ja odotan innolla, miten Team Mexicon suunnitelmat kehittyvät.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1