Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

IS: Formula W Series -tähti Emma Kimiläinen toivoo parannuksia: “Me kaikki kuljettajat toivomme tukea ylemmiltä tahoilta”

Emma Kimiläinen kilpa-autoilija Formula W Series Puma W Series Team
AOP

Suomen naisautourheilijoiden huippunimiin kuuluva Formula W Series -kuski Emma Kimiläinen kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa tulevaisuudennäkymistään Formula W Seriesissä.

Formula W Seriesissä jo vuodesta 2019 ajanut Emma Kimiläinen on edustanut Puma W Series Team -talliaan menestyksekkäästi. Naisen mukaan sarja kaipaisi kuitenkin lisäpanostuksia kehittyäkseen. Esimerkiksi W Seriesin saama rajallinen ajoaika per kisaviikonloppu rajoittaa asioita pahasti. Kilpailut järjestetään samoina viikonloppuina Formula 1 -kisojen kanssa.

– Sarjassa on saatu jo paljon aikaan, kun olemme päässeet kilpailemaan moottoriurheilun huipputasolla, F1:n rinnalla. Mutta on asioita, joiden eteen voisi tehdä vielä enemmän.

– Tarvitsemme F1-sarjalta tukea, jotta saisimme lisää rata-aikaa. Puolitoista tuntia rata-aikaa yhtä kilpailutapahtumaa kohden ei ole tarpeeksi, jotta voisimme nostaa kilpailemisen tasoa.

Kimiläinen jakaa W Seriesille myös kiitosta.

– W Series tekee upeaa työtä lajimme edelläkävijänä, ja sarja antaa meille mahdollisuuden kilpailla ammattimaisesti. Mutta me kaikki kuljettajat toivomme tukea ylemmiltä tahoilta ja sitä, että saisimme ajaa enemmän.

Myös medianäkyvyys on parantunut.

– Sarjaa on nyt paljon helpompi katsoa Suomessa, kun sama tv-yhtiö näyttää kilpailumme F1-kisojen rinnalla. Nyt kisojani seuraa paljon enemmän ihmisiä kuin silloin, kun ajoin muissa kilpasarjoissa.

Lähde: Ilta-Sanomat

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut