Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Mayweather vastaan McGregor, osa kaksi – Pöytään vaaditaan kovia panoksia

Conor McGregor Floyd Mayweather 2017
AOP

Kamppailulajien ystävät saivat todellista herkkua vuonna 2017, kun vapaaottelutähti Conor McGregor ja nyrkkeilytähti Floyd Mayweather kohtasivat nyrkkeilykehässä. Mediatietojen mukaan miehet puuhaavat nyt uusintaottelua.

Vapaaottelutähti Conor McGregorin ja nyrkkeilytähti Floyd Mayweatherin välinen nyrkkeilyottelu vuonna 2017 oli suurmenestys. Ottelu myi toiseksi eniten pay-per-view-ostoja kamppailulajien historiassa. Myös itse ottelu oli laadukas ja päättyi lopulta Mayweatherin voittoon 10. erässä teknisellä tyrmäyksellä.

Mahdollisesta uusintaottelusta on huhuttu jo aiemminkin ja McGregorkin oli nostattanut toiveita sosiaalisessa mediassa. UFC:n presidentti Dana White sen sijaan ei ollut halukas antamaan irlantilaisen otella.

Nyt brittilehti The Sunin mukaan osapuolet ovat lähellä sopimusta. Suurin keskustelun aihe ovat kamppailun säännöt.

– Conor ottamaan ottelun edellyttäen, että Floyd on valmis laittamaan tappiottoman ammattilaissaldonsa peliin. Täten ottelu ei olisi näytösottelu, se on virallinen ottelu. Se on 155 paunaa. Tämän tiedämme toistaiseksi.

Tietojen mukaan sopimus on todella lähellä toteutumista.

– Se on viimeinen kerta, kun Floyd astuu kehään, joten sitä ei kannata jättää väliin. Sopimus on hyvin lähellä toteutumista. Henkilökohtaiset ehdot on sovittu molempien osapuolten välillä. Se on viimeinen välienselvittely. Ja kyllä, saldot tulevat olemaan pelissä. Floyd näkee sen Mayweatherin aikakauden päättymisenä ja Gervonta Davisin aikakauden alkuna.

– Mayweather uskoo, että siitä tulee suurin nyrkkeilyilta, jonka laji on koskaan nähnyt, ja hän on sanonut: “Ihmiset on parasta olla valmiina, koska siitä tulee jotain mahtavaa”. Tällä hetkellä kiistellään eristä, kun Conorin joukkue haluaa kymmenen erää. Mutta sopimus ja oikeudet tulevat varmasti valmiiksi.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit