Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Miesten Korisliigan Korihait täydensi ulkomaalaisnelikkonsa toisella kanadalaisella

Korihait miesten Korisliiga
AOP

Miesten Korisliigassa pelaava Korihait on tehnyt pelaajasopimuksen 23-vuotiaan kanadalaisen sentterin Prince Oduron kanssa. Oduro siirtyy Uuteenkaupunkiin Kanadan CEBL-liigassa pelaavasta Hamilton Honey Badgersista.

Korihaiden toisen kanadalaispelurin Grant Audun tavoin Kanadan Torontossa varttunut Prince Oduro pelasi yliopistokoripalloa Yhdysvaltojen puolella NCAA1-sarjassa. Viime kaudella Oduro tilastoi Detroit Mercyn yliopistossa kahdeksassa ottelussa keskimäärin 5,1 pistettä ja 4,0 levypalloa 21 minuutin peliajalla, kunnes joutui jättämään joukkueen joulukuussa perhesyiden takia.

Toukokuussa Oduro liittyi Kanadan CEBL-sarjassa pelaavaan Hamilton Honey Badgersin joukkueeseen. Kesän aikana hän on pelannut 17 ottelua, joissa tehoja on syntynyt keskimäärin 5,4 pistettä, 4,6 levypalloa ja 0,7 torjuntaa 20 minuutin peliajalla.

Maajoukkuekokemusta Odurolta löytyy Kanadan U19-joukkueesta. Vuonna 2017 hän osallistui joukkueensa mukana ikäluokkansa MM-kisoihin Egyptin Kairossa, jossa Kanada voitti maailmanmestaruuden. Oduro tilastoi seitsemässä ottelussa 6,6 pistettä ja 4,1 levypalloa.

– Oduro tuo meille vankkaa kokoa sekä tehokasta pallonskriinipelaamista. Olen koko kesän seurannut hänen otteitaan CEBL:ssä ja uskon, että hän on valmis ottamaan seuraavan askeleen urallaan tulemalla pelaamaan Korisliigaa. Hän liikkuu hyvin kokoisekseen, enkä usko, että häntä kovin moni korin alta pystyisi siirtämään pois, päävalmentaja Tero Vasell kommentoi.

Korihaiden tiedotteen mukaan Oduro sekä muut ulkomaalaisvahvistukset saapuvat Uuteenkaupunkiin syyskuun alussa. Kotimaisten pelaajien kanssa joukkueharjoitukset alkavat elokuun alussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo