Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Golf

LIV Golf vahvisti LIV Golf Leaguen alkamisen – Vakuuttaa tuovansa uudenlaista hyvää golfin maailmaan

LIV Golf Invitational Series golf

Tällä kaudella kohun saattelemana golf-kentille syöksynyt LIV Golf tiedotti keskiviikkona, että LIV Golf League käynnistyy virallisesti vuonna 2023, ja siinä on 48 pelaajaa ja 12 vakiojoukkuetta, jotka kilpailevat 14 turnauksessa.

LIV Golf Leaguen osakilpailut julkistetaan myöhemmin, ja ne tulevat sijoittumaan Pohjois- ja Latinalaiseen Amerikkaan, Aasiaan, Australiaan, Lähi-Itään ja Eurooppaan.

– Koska LIV Golf on kaikkien aikojen ensimmäinen maailmanlaajuinen golfliiga, joka on sitoutunut lajin maailmanlaajuiseen kasvuun, se jatkaa myös pelaajapolkujen parantamista International Seriesin kautta, joka on uraauurtava tapahtumasarja, joka käynnistettiin tänä vuonna LIV Golfin 300 miljoonan dollarin sitoumuksen myötä Asian Tourille.

– LIV Golf Leaguen pelaajien odotetaan kilpailevan lukuisissa International Series -turnauksissa, jotka tuovat maailman huippupelaajat esimerkiksi Thaimaahan, Englantiin, Koreaan, Vietnamiin, Lähi-itään, Indonesiaan, Kiinaan, Singaporeen, Hongkongiin ja uusiin paikkoihin ympäri Amerikkaa ja Euroopassa, sarjan tiedotteessa hehkutetaan.

Yhteensä LIV Golf järjestää vuonna 2023 maailmanlaajuisesti 25 turnausta. Greg Norman, LIV Golfin toimitusjohtaja ja komissaari, kertoi tiedotteessa runsaasti yksityiskohtia.

– LIV Golfin laajeneva maailmanlaajuinen alusta lisää uuden ulottuvuuden golfekosysteemiin sellaisena kuin me sen tunnemme. Se tarjoaa pelaajille ja faneille ympäri maailmaa mahdollisuuden auttaa maksimoimaan rakkaan lajimme todellisen potentiaalin. Franchising-mallimme tuo uutta energiaa ja jännitystä faneille eri puolilta maailmaa ja perustaa joukkueiden liigan, jonka kanssa voi olla yhdessä ja kasvaa.

– International Series houkuttelee uusia kykyjä ja tarjoaa ennennäkemättömiä polkuja seuraavan tähtien sukupolven kehittämiseen. LIV Golf on sitoutunut tekemään kestäviä investointeja, jotka kasvattavat peliä nyt ja tulevaisuutta varten, ja olemme ylpeitä voidessamme muuttaa nämä unelmat todeksi.

Jokainen kausi huipentuu joukkueiden MM-finaaliin. Vuoden 2023 kalenteri ei kilpaile tiedotteen mukaan Major-turnausten, kansainvälisten joukkuetapahtumien tai perinnetapahtumien kanssa, joten pelin parhaat pelaajat voivat aina tehdä omat pelivalintansa.

LIV Golf kertoo panostavansa myös hyväntekeväisyyteen

LIV Golf lupasi äskettäin 100 miljoonaa dollaria ottamalla käyttöön LIV to Give -palvelun, organisaation maailmanlaajuisen Corporate Social Responsibility -alustan, joka on suunniteltu tukemaan sosiaalisia ja ympäristöllisiä toimia maailmanlaajuisesti ja jokaisessa turnauksen isäntäyhteisössä.

Tiedotteen mukaan LIV Golf tukee organisaation sitoutumista toimia positiivisen muutoksen katalysaattorina ja tukee monenlaisia ​​aloitteita, jotka kohdistuvat koulutukseen, ympäristön kestävyyteen, golfin kehitysohjelmiin ja yhteisöjen hyvinvointiin lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

LIV to Give ottaa käyttöön kehyksen, joka sitoo LIV Golfin, joukkueiden franchising-yritykset ja sen pelaajat tukemaan sen tehtävää ja asettamaan keskeisiä suorituskykyindikaattoreita, jotka seuraavat edistymistä ja vaikutuksia.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf