Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Pyöräilyn naisten Ranskan ympäriajossa hurja joukkokolari – Katso video!

Chantal van den Broek-Blaak pyöräily SD Worx
AOP

Naisten pyöräilyn Ranskan ympäriajossa nähtiin hurja joukkokolari, johon osallistui yli 30 kilpailijaa. Ainakin kaksi kilpailijaa jouduttiin paikkailemaan lääkintähenkilöstön tiloissa.

Joukkokolari sattui naisten pyöräilyn Ranskan ympäriajon viidennellä etapilla, kun sitä oli jäljellä reilut 45 kilometriä. Kolari alkoi alkoi pääryhmän oikealta puolelta joukon etupäästä ja samaan kasaan lakosi yli 30 kilpailijaa.

Movistar-tallin Emma Norsgaard oli ensimmäinen kisaaja, joka joutui jättämään kisan kesken kolarin vuoksi. Hän sai pahimman osuman olkapäähänsä sekä päähänsä ja kaulaan. Talli tiedotti hetken päästä, että nainen jouduttiin viemään ambulanssilla Ranskan Epinalin sairaalaan, johon hän jäi arvioitavaksi.

Myös SD Worx -tallin Chantal van den Broek-Blaakia jouduttiin hoitamaan lääkintäautossa.. Hän piti kyynärpäässään sidettä ja verta tippui hänen oikeasta kädestään. Nainen pystyi jatkamaan kuitenkin kisaa.

UAE Team ADQ -tallin Marta Bastionelli oli kolarin kolmas kärsijä. Hän pääsi jatkamaan matkaansa kolaripaikalta, mutta oli selvästi ottanut osumaa ja viimeiset 25 kilometriä varsinkin olivat naiselle tuskaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut