Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Yleisurheilu

Seitsenottelija Hertta Heikkinen joutui tekemään harmillisen päätöksen loppukautensa suhteen

Hertta Heikkinen seitsenottelu
AOP

Suomen seitsenottelijoiden kärkeen kuuluva Hertta Heikkinen kertoi harmillisen uutisen Instagramissaan keskiviikkona. Naisen kisakausi on ohi.

Seitsenottelija Hertta Heikkinen jakoi keskiviikkona kuvan itsestään Instagram-tilillään ankean kuvatekstin kera. Uutiset eivät olleet hyviä.

– Urheilukuulumisia. Moni on kysellyt, miten minun treenini ovat sujuneet ja milloin kisaan seuraavan kerran. Valitettavasti jouduin tekemään päätöksen, etten kilpaile enää tänä kesänä, Heikkinen kertoi.

Päätöksen taustalla ovat pitkään jatkuneet terveysmurheet.

– Jostain syystä minun kroppani ei ole ottanut tehotreenejä vastaan, eikä myöskään palautunut niistä niin kuin sen kuuluisi. Tämä päätös on ollut minulle todella todella raskas, etenkin kun odotin Kalevan kisoja ja kotiyleisön edessä kilpailua todella paljon.

Heikkinen jaksaa uskoa kuitenkin parempaan huomiseen.

– Haluan uskoa, että kaikella tällä on joku tarkoitus ja löytää ilon aiheita nyt muista jutuista. Terveys on minulle yksi tärkeimpiä asioita ja haluankin nyt, että kroppa palautuu ja pääsen mahdollisimman pian taas normaalien treenien pariin, nainen päätti.

Tällä kaudella Heikkinen ei ehtinyt otella kertaakaan täyttä seitsenottelua. Viime talvena nainen voitti viisiottelun SM-kultaa.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu