Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Kamppailulajit

Vapaaottelupromootio UFC julkaisi uusia merkittäviä sääntöuudistuksia

UFC vapaaottelupromootio USA
AOP

Maailman suurin vapaaottelupromootio UFC julkaisi keskiviikkona uusia sääntömuutoksia. Niissä tartuttiin lajia pitkään vaivanneisiin ongelmiin.

Yhdysvaltalainen Association of Boxing Commissions and Combative Sports -kamppailulajien kattojärjestö vahvisti keskiviikkona UFC:n uudet sääntömuutokset.

Uusien sääntöjen mukaan ottelijoilla on muun muassa viisi minuuttia toipumisaikaa, mikäli he joutuvat tahattoman silmäosuman uhriksi. Sama sääntö koskee myös sukupuolielimien alueelle osuvia iskuja. Lisäksi ottelijat saavat jatkossa käyttää neopreenihihoja lahkeissa ja nilkoissa.

– Ottelija saa käyttää pehmeitä neopreenityyppisiä hihoja peittääkseen vain polvinivelet tai nilkan nivelet. Hyväksytyissä hihoissa ei saa olla pehmusteita, tarranauhaa, muovia, metallia, siteitä tai mitään materiaaleja, joita pidetään vaarallisina tai jotka voivat luoda epäoikeudenmukaisen edun, UFC:n tiedotteessa todettiin.

– Neopreenihihoja ei pidetä varusteena tai vaatteina, eikä niihin saa tarttua etua hakien sisälle tai vaatteisiin voi tarttua itse. Teippiä ja sideharsoa tai muita materiaaleja kuin hyväksyttyjä hihoja ei saa käyttää alavartalossa. Hihojen tulee olla mustia väriltään, paitsi urheilijan komission määrämien kulmien yhteensovittamien hihojen ollessa sinisiä tai punaisia tai värillisiä tarpeen mukaan.

Lisäksi keskusteluissa oli esillä monia muita uudistusaiheita, mukaan lukien painonpudotus, taistelijoiden turvallisuus ja avoin pisteytys, jossa myös järjestön jäsenille sallitaan sääntöjen äänestäminen.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit