Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

LIV Golf jatkaa tähtikiinnityksiään – Nyt mukaan kaksinkertainen US Masters -voittaja

Bubba Watson golf USA

Golfin uusi suurkiertue LIV Golf tiedotti perjantaina hankkineensa riveihinsä jälleen yhden kovan nimen, yhdysvaltalaisen Bubba Watsonin.

LIV Golf -kiertue tiedotti perjantaina, että yhdysvaltalainen Bubba Watson osallistuu LIV Golf Invitational -turnaukseen Yhdysvaltain Bostonissa syyskuussa. Polvivammastaan kuntoutuva Watson toimii yhden joukkueen kapteenina.

43-vuotias voitti golfin major-turnaus US Mastersin vuosina 2012 ja 2014. Watsonin ranking-sijoitus on ollut laskussa viime vuosina ja hän on nyt sijalla 86. Häneltä on jäänyt myös väliin kaksi viimeisintä major-turnausta.

LIV Golfin tiedotteessa hehkutettiin Watsonin hankintaa.

– Watson on valtava lisäys LIV Golfiin – toinen suuri mestari, joka liittyy joukkueidemme kasvavaan tähtilistaan. Hänen pelissään yhdistyvät voima, innovaatio ja jännitys, jota LIV Golf -brändi edustaa.

– Hän on riskinottaja, joka on vakiinnuttanut nimensä maailman parhaiden joukkoon, ja odotamme innokkaasti hänen mukaantuloaan, joka tuo uutta energiaa ja yleisöä tähän sarjaan, Greg Norman, LIV:n toimitusjohtaja ja komissaari, totesi.

Watson liittyy muun muassa Phil Mickelsonin, Henrik Stensonin ja Sergio Garcían johtamaan tähtijoukkoon. LIV on saanut riveihinsä monia pelaajia maksamalla suuria palkkioita ja pitämällä turnauspalkinnot korkeina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf