Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

Entinen F1-kilpailujohtaja Michael Masi sai viime kauden skandaalissa järkyttävää kohtelua

Michael Masi kilpailunjohtaja Formula 1
AOP

Entinen Formula 1:n kilpailujohtaja Michael Masi oli yhtenä pääsyyllisenä F1:n viime kausien pahimmista skandaaleista. Mies sai potkut, mutta myös kohtuutonta törkykäytöstä osakseen.

Entinen Formula 1:n kilpailujohtaja Michael Masi paljastu sunnuntaina sen töryn määrän, jota hän joutui kärsimään viime F1-kauden päättäneen Abu Dhabin GP:n jälkeen.

Itse kisassa Masi teki kiistellyn päätöksen ottaa turva-auto radalle, joka mahdollisti Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin välisen päätöskierroksen loppuhuipennuksen, jonka kliimaksi oli Verstappenin maailmanmestaruus.

Kisan päätyttyä soppa oli valmis ja Masi sai kenkää. Tällä kaudella kilpailupäällikön pesti jaetaan Niels Wittichin ja Eduardo Freitasin kesken.

Masi kertoi koettelemuksistaan skandaalin osalta F1:n Drive it Out -häirintäkampanjan aloitusta. Miehen saama palaute yllätti hänet.

– Onneksi minulla ei ole Instagram-tiliä tai Twitteriä. Minulla ei ole mitään sellaista.

– Olen vanhanaikainen ihminen, minulla on kuitenkin Facebook, jolla pidin yhteyttä perheeseen ja ystäviin. Avasin viestini sinä iltana tarkistaakseni ne. Minulla ei ollut aavistustakaan, että voisin saada niitä tuntemattomilta ihmisiltä. Mutta olin väärässä. Olen kohdannut satoja viestejä. En sanoisi tuhansia, mutta varmasti satoja.

Järkyttäviä viestejä

Viestien sisältö oli kuvottavaa.

– Ja ne olivat järkyttäviä. Rasistisia, loukkaavia, ilkeitä, he kutsuivat minua kaikilla nimillä auringon alla. Ja siellä oli tappouhkauksia, ihmiset sanoivat, että he tulevat minun ja perheeni perään.

– Ne jatkoivat tuloaan. Ei vain Facebookissani, vaan myös LinkedInissäni, jonka oletetaan olevan ammattimainen alusta yrityksille. Se oli samantyyppistä pahoinpitelyä, Masi kertasi.

Masi kertoi kertoneensa viesteistä Kansainväliselle autoliitolle FIA:lle, mutta vähätelleensä niiden laatua. Perheelleen hän puhui vain lyhyesti.

– Yritin katkaista itseni henkisesti ja luulin pystyväni.

– Pidin kaiken enimmäkseen itselläni. Kerroin muutamille ihmisille, mutta en monelle. En halunnut huolestuttaa perhettäni ja ystäviäni. En myöskään halunnut heidän murehtivan myös. FIA tiesi, mutta mielestäni vähättelin sitä kaikkea, myös heitä kohtaan. Masi taustoittaa päätöstään.

Päätöksellä oli ikävät seuraukset.

– Myös ruokahaluni katosi. Olen kuullut joidenkin ihmisten syövän ahmivan tällaisina aikoina, mutta minä en syönyt paljoa. Sillä oli fyysinen vaikutus, mutta se oli enemmän henkistä. Halusin vain olla kuplassa.

– Minulla ei ollut halua puhua heille. Halusin vain olla yksin, mikä oli erittäin haastavaa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1