Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Miesten Korisliigan Karhubasket hankki eksoottisen vahvistuksen: “Pystyy olemaan hyökkäyksessä vaarallinen myös ilman palloa”

Karhubasket Korisliiga
AOP

Viime kauden Suomen mestaruuteen päättänyt Karhubasket on tehnyt yksivuotisen sopimuksen 28-vuotiaan, 201-senttisen ja 91-kiloisen laitahyökkääjän Kuany Ngor Kuanyn kanssa.

Kuany Ngor Kuanyllä on sekä Etelä-Sudanin että Australian passit ja hän saapuu maahan elokuun lopussa tai syyskuun alussa, kun Etelä-Sudanin maajoukkue on saanut karsintapelit pelattua.

Kuany pelasi kaudet 2013-2017 yliopistokoripalloa Yhdysvaltain NCAA:n kakkostasolla Chaminaden joukkueessa. 111 yliopistopeliä sujuivat 14,4 pisteen ja 7,9 levypallon keskiarvoilla. Lisäksi hän jakoi 2,2 syöttöä ottelua kohden.

Yliopistouran jälkeen Kuany pelasi useammalla kaudella Australian NBL-liigaa. Viime kaudella hän pelasi Kroatian HT Premijer ligaa KK Vrijednosnice Osijekin joukkueessa. 28 ottelussa peliaikaa tuli miltei 24 minuuttia ottelua kohden ja tilastoihin kirjattiin rivi 13,1 pistettä, 4,5 levypalloa ja 1,5 syöttöä.

– Etsimme 3/2-paikalle urheilullista heittäjää, joka pystyy olemaan hyökkäyksessä vaarallinen myös ilman palloa. Saamme Kauhajoelle kovan luokan heittäjän, taistelijan ja tehokkaan joukkuepelaajan, Karhubasketin valmentaja Janne Koskimies kertoo.

– Se, että hänet on valittu kapteeniksi sekä Etelä-Sudanin maajoukkueessa, että viime kaudella Kroatiassa, kertoo positiivista miehen luotettavuudesta. Kuany oli viime kaudella Kroatiassa koko sarjan tehokkaimpia viimeistelijöitä ja uskon hänen tyylisen pelaajan pääsevän vielä paremmin esiin meillä, kun ympärillä on kokeneempia ja taitavampia pelaajia.

Kuany on Karhun 12. sopimuspelaaja ja tavoitteena on tiedotteen mukaan tuoda joukkueeseen vielä yksi pelaaja isoon päähän.

– Meillä on nyt viisi laadukasta ulkomaalaispelaajaa, joka on tärkeä asia ajatellen pelaajien kierrättämistä, kun meille tulee väkisinkin kolmen ottelun viikkoja otteluruuhkan keskellä, Koskimies taustoittaa pelaajapolitiikkaa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo