Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Koripallon NBA:n historian ensimmäinen ja menestyksekkäin musta päävalmentaja on menehtynyt

Bill Russell valmentajalegenda koripallo USA
AOP

Koripallon NBA-legenda Bill Russell, 11-kertainen NBA-mestari Boston Celticsin kanssa ja sarjan ensimmäinen musta päävalmentaja, menehtyi sunnuntaina. Hän oli 88-vuotias.

Koripallolegenda Bill Russellin Twitter-tili vahvisti miehen menehtymisen sunnuntaina.

– Haluamme erittäin raskaalla sydämellä välittää eteenpäin kaikille Billin ystäville, faneille ja seuraajille. Russell, Amerikan urheiluhistorian tuotteliain voittaja, kuoli rauhanomaisesti tänään 88-vuotiaana vaimonsa Jeannine Russell vierellään. Hänen muistotilaisuutensa järjestelyt julkistetaan pian.

Tilillä muistettiin miehen huikeita saavutuksia.

– Billin kaksi osavaltion mestaruutta lukiossa tarjosivat välähdyksen tulevasta vertaansa vailla olevasta puhtaan joukkuesaavutuksen sarjasta: kahdesti NCAA-mestari; kultamitalin voittanut Yhdysvaltain olympiajoukkueen kapteeni.

– 11 kertaa NBA-mestari; ja päävalmentajana kaksi NBA-mestaruutta Pohjois-Amerikan ammattilaisurheilujoukkueen ensimmäisenä mustana päävalmentajana, tilillä muisteltiin.

Russellin nimi on myös liitetty NBA-finaalien arvokaimman pelaajan palkintoon.

– Bill ansaitsi matkan varrella joukon henkilökohtaisia ​​palkintoja, mikä on ennennäkemätöntä, koska hän ei maininnut sitä. Vuonna 2009 NBA:n finaalin arvokkaimman pelaajan palkinto nimettiin kaksinkertaisen Hall of Famerin jälkeen nimellä Bill Russell NBA Finals Most Valuable Player Award.

Toiveena on, että Russellin legendaa kunnioitettaisiin edelleen.

– Billin vaimo Jeannine ja hänen monet ystävänsä ja perheensä kiittävät teitä siitä, että piditte Billiä rukouksissanne. Ehkä elät uudelleen yhden tai kaksi hänen meille antamistaan ​​kultaisista hetkistä tai muistat hänen tavaramerkkinsä naurun, kun hän oli iloinen selittäessään todellisen tarinan niiden hetkien taustalla.

– Toivomme, että jokainen meistä löytää uuden tavan toimia tai puhua Billin tinkimättömän, arvokkaan ja aina rakentavan sitoutumisen periaatteisiin tavalla. Se olisi viimeinen ja kestävä voitto rakkaallemme numero 6:llemme.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo