Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

E-urheilu

Pelipalvelut Steam ja Epic Game Store vaikeuksissa Aasiassa – Miten vaikuttaa e-urheiluun?

Epic Games Inc pelitalo USA
AOP

Kaksi suurta yhdysvaltalaista pelipalvelua, Valve Corporationin Steam ja Epic Games Inc:n Epic Game Store, ovat joutuneet viranomaisten kouriin Indonesiassa. Samalla moni muukin IT-yritys joutui pulaan.

Indonesian valtio on asettanut Valve Corporationin Steam- ja Epic Games Inc Epic Game Store -pelikaupat porttikieltoon maassaan. Syynä ovat yritysten lisenssisääntöjen rikkomukset.

Indonesian lainsäädännön mukaan peliyhtiöiltä vaaditaan rekisteröityminen marraskuun 2020 lopulla julkaistujen sääntöjen mukaan.

Se antaa viranomaisille laajat valtuudet pakottaa alustat paljastamaan tiettyjen käyttäjien tietoja ja poistamaan laittomaksi katsottua tai yleistä järjestystä häiritsevää sisältöä neljän tunnin kuluessa, jos asia on kiireellinen, ja 24 tunnin kuluessa, jos se ei ole kiireellinen.

Useat teknologiayritykset olivat kiirehtineet rekisteröitymään viime hetkellä ennen määräaikaa, jota oli jatkettu perjantaihin asti, mukaan lukien Googlen omistava Alphabet Inc, Facebookin, Instagramin ja WhatsApin Meta Platforms Inc sekä Amazonin omistava Amazon.com Inc.

Indonesian viestintäministeriön korkea virkamies Semuel Abrijani Pangerapan kertoi kommentissaan, että Steamin ja Epic Game Storen lisäksi estettyihin verkkosivustoihin kuuluvat muun muassa Yahoo ja PayPal.

Päätöstä on kritisoitu muun muassa e-urheilun hankaloittamisesta ja freelance-työntekijöiden työskentelyn vaikeuttamisesta. Indonesian reilut 191 miljoonaa asukasta muodostavat merkittävän markkina-alueen ja Indonesian toiminnasta saattaa tulla merkittävä ennakkotapaus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta E-urheilu