Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Golf

Golffaaja vai malli? Paige Spiranac on näyttävä ilmestys!

Golffaaja vai malli? Paige Spiranac on näyttävä ilmestys!
Instagram / Paige Spiranac

Coloradosta kotoisin oleva Paige Spiranac on golfohjaaja, jonka tunneille takuulla ihan jokainen haluaa päästä. Entinen ammattigolffaaja näyttä ottaneen sivutyökseen mallin hommat, nimittäin hän julkaisee usein Instagramissa viehtättäviä kuvia, joissa hän poseeraa niukoissa vaatteissa ja joskus jopa bikineissä. Kaunotar on saalistanut itselleen yli 3,5 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Paigella on myös menestynyt Youtube-kanava.

Hiljattain Paige ihastutti seuraajiaan julkaisemalla kuumia kuvia. Kuviss hän poseeraa avokaulaisissa paidoissa ja yhdessä kuvassa hän on rohkeasti ilman rintaliivejä takki auki. Onpa eräs upea bikinikuvakin napsahtanut joukkoon.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf