Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Miesten Korisliigan Seagulls hankki suuren vahvistuksen korin alle

Helsinki Seagulls Korisliiga
AOP

Miesten Korisliigan Helsinki Seagulls on tehnyt sopimuksen 28-vuotiaan yhdysvaltalaisen Zena Edosomwanin kanssa. 206-senttinen ison pään pelaaja pelasi edellisellä kaudella Kanadan CEBL ja NBLC -liigoissa.

Sentteri Zena Edosomwan kehui odottavansa jo kovasti uutta alkua Suomessa.

– Olen erittäin innoissani ja odotan jo kovasti, että pääsemme aloittamaan yhdessä koko joukkueen kanssa uuden kauden. Hienoa päästä mukaan Seagullsin kaltaiseen joukkueeseen ja tulemme tekemään kovasti töitä sen eteen, että voimme saavuttaa ultimaattisen tavoitteemme – Korisliigan mestaruuden.

Los Angelesista kotoisin oleva Edosomwan edusti yliopistossa neljän vuoden ajan Harvardin huippuyliopiston Crimson-joukkuetta 107 ottelussa. Ulottuvana ja erinomaisena puolustuspään pelaajana tunnetuksi tullut Edosomwan ansaitsi yliopistouransa aikana vakuuttavat 107 heiton torjuntaa, joka oikeuttaa Harvardin kaikkien aikojen torjuntatilastoissa yhdeksännelle sijalle.

Vuonna 2020 hän aloitti ammattilaisuransa Meksikossa Gigantes de Jaliscon joukkueessa, mutta kausi päättyi ikävästi hyvin nopeasti koronavirus-pandemian vuoksi vain kahden ottelun jälkeen.

Lokakuussa 2021 hänen tiensä vei Kanadaan, jossa hän pääsi harjoittelemaan NBA G-liigassa pelaavan Raptors 905 -joukkueen kanssa ennen siirtymistään NBLC-liigassa pelaavaan Sudbury Fiven joukkueeseen. 17 pelatun ottelun aikana hän ansaitsi vakuuttavat 16,8 pistettä, 11,4 levypalloa ja 1,2 torjuntaa ottelua kohden.

Maaliskuussa hän siirtyi Kanadan CEBL-liigan Ottawa Blackjacksiin, jossa tehoja on vielä kesken olevan kauden aikana kertynyt 18 ottelussa 6,8 pistettä ja 6,1 levypalloa ottelua kohden.

– Haimme pelitapaamme sopivaa isoa miestä ja aikaisempiin vuosiin eroavaisuutena halusimme sille pelipaikalle isomman ja atleettisemman pelaajan. Uskoisin, että Zena sopii hakemaamme profiiliin todella hyvin. Hän pystyy suojelemaan rimaa, pelaa raudan yläpuolella, on erinomainen pick & roll -pelaaja ja osaa myös syöttää palloa.

– Osittain koulutustaustansa vuoksi kyseessä on myös älykäs pelaaja, Helsinki Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso kertoo.

Laaksolla on kovat odotukset sentterin suhteen.

– Hänen kanssaan käydyt keskustelut ovat olleet erittäin rohkaisevia ja saamme hänestä erittäin kovan työmoraalin omaavan ja joukkueorientoituneen miehen ryhmäämme.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo