Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Golf

PGA Tour vastasi LIV Golfin haasteeseen uudella tavalla

Jay Monahan komissaari PGA Tour
AOP

Golfin maailmankiertueet käyvät melkoista kukkotappelua, kun LIV Golf haastaa vanhan valtiaan PGA Tourin. Nyt kisataan palkintorahojen määrässä.

Golfin suurin maailmankiertue, miesten PGA Tour, julkaisi maanantaina tiedotteen tämän kauden palkintorahoistaan. Jaossa on yhteensä 490,1 miljoonaa dollaria. Tämän kauden PGA Tour sisältää 44 osakilpailua, mukaan lukien neljä major-turnausta.

PGA vastaa LIV Golfin asettamaan haasteeseen nostamalla pottiaan 63 miljoonalla dollarilla viime kaudesta.

PGA Tourin komissaari Jay Monahan sanoi lausunnossaan, että muutokset tehtiin osallistujia ajatellen.

– Olemme kuulleet faneiltamme, ja ylivoimainen tunne oli, että he halusivat lisää palkintoja sekä FedEx Cupin runkosarjalle että pudotuspeleille ja vahvistaa edelleen tapahtumia, joissa perinteisesti kilpailevat huippupelaajat keskenään.

– Olemme vahvasti sitä mieltä, että olemme saavuttaneet kaikki nämä tavoitteet ja paljon muuta, mikä luo vakuuttavan draaman jokaiseen turnaukseen koko kauden ajan, Monahan kertoo.

LIV Golf julkaisi jo aiemmin, että sen palkintopotti tällä kaudella on yhteensä 14 turnauksessa 405 miljoonaa dollaria. Pelaajia on vahvistettu olevan tällä hetkellä 48.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf