Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Yleisurheilu

Suomen uusi tähtipikajuoksija rynni välieriin ensimmäisissä arvokisoissaan

400 metrin juoksu
AOP

Pikajuoksija Katriina Wright siirtyi edustamaan Suomea maajoukkuetasolla aiemmin kesällä. Nyt nainen pääsi ensimmäistä kertaa tositoimiin yleisurheilun alle 20-vuotiaiden MM-kilpailuissa Kolumbian Calissa.

Pikajuoksija Katriina Wrightin ensimmäinen juoksu Suomen maajoukkueessa tuotti hänelle paikan naisten 400 metrin välieriin alle 20-vuotiaiden MM-kilpailuissa Kolumbian Calissa.

Wright oli 400 metrin alkuerässään viides ajalla 54,16, mutta nousi neljänneksi ja suoralle jatkopaikalle, kun Nigerian Osaretin Joy Usenbor hylättiin ratarikon takia. Wrightin aika olisi riittänyt jatkoon myös aikavertailusta.

– Ei ollut ihan parhaita juoksujani. Täytyy parantaa seuraavassa, Wright tuumi.

Wrightille alkueräjuoksu oli ensimmäinen kilpailu sen jälkeen, kun hän päätti Yhdysvaltain yliopistojen ulkoratakauden toukokuun lopussa.

– Olen erittäin iloinen ja innoissani, että pääsin välieriin. Se oli tavoite ja huomenna tavoittelen finaalipaikkaa, Wright sanoi.

Calin kilpailut ovat Wrightille ylipäätään ensimmäiset koulujen tai yliopistojen kilpailukauden jälkeen.

– Pidin kahden viikon tauon kesän alussa kahden yliopistokauden jälkeen ja jatkoin sitten harjoittelua. Siinä oli vähän takkuja matkalla, Wright sanoo.

– Saan varmasti tästä kiinni, mutta en halua olla liian kova itselleni. Opin tämän tulevina vuosina. Nyt yritän vain tehdä parhaani.

Amerikansuomalainen 19-vuotias Wright asuu Yhdysvalloissa ja opiskelee Oregonin Eugenessa. Hän juoksi toukokuussa 400 metriä 52,60, joka on 19-vuotiaiden naisten Suomen ennätys.

Suomen joukkueen parissa Calissa hän on viihtynyt hyvin.

– He ovat todella toivottaneet minut tervetulleeksi ja ovat hauskoja ja ystävällisiä, Wright kiitteli joukkuekavereitaan.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu