Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

Alpinen F1-tallin ympärillä kuohuu – Kuski ja talli aivan eri linjoilla

Oscar Piastri varakuljettaja Alpine F1

Alpinen Formula 1 -talli ehti tiistaina jo tiedottaa palkanneensa tämän kauden varakuskinsa Oscar Piastrin ensi kauden kisakuskikseen. Kuski itse sen sijaan kiistää sopimuksen olemassaolon.

Formula 1 -talli Alpinen varakuski Oscar Piastri on kertonut sosiaalisen median kanavissaan, että hän ei aio ajaa Alpinella ensi kaudella. Ilmoitus tuli muutama tunti sen jälkeen, kun talli julkisti ylentävänsä Piastrin kisakuljettajaksi kaudelle 2023. Piastrin kerrottiin siirtyvän Aston Martinille siirtyvän Fernando Alonson tilalle.

– Olen saanut tietooni, että ilman lupaani Alpine F1 on julkaissut lehdistötiedotteen myöhään tänä iltapäivänä, että aion ajaa heille ensi vuonna.

– Tämä on väärin, enkä ole allekirjoittanut sopimusta Alpinen kanssa kaudelle 2023. En aio ajaa Alpinella ensi vuonna, Piastri totesi.

Alpinen tiedote oli asiasta eri mieltä.

– BWT Alpine F1 Team vahvistaa 21-vuotiaan varakuljettaja Piastrin Esteban Oconin tallitoveriksi kaudesta 2023 alkaen. Tiimin nuorelle australialaiselle tekemien sitoumusten mukaisesti Oscar ylennetään kisakuljettajaksi ja hän astuu Alonson istuimelle ensi vuodesta eteenpäin.

Tallipäällikkö Otmar Szafnauer kehui nuorta australialaista vuolaasti.

– Oscar on valoisa ja harvinainen lahjakkuus. Olemme ylpeitä saadessamme vaalia ja tukea häntä junioriformuloiden vaikeilla poluilla.

– Viimeisen neljän vuoden yhteistyömme ansiosta olemme nähneet hänen kehittyvän ja kypsyvän kuljettajaksi, joka on enemmän kuin kykenevä ottamaan askeleen F1:teen.

Varakuljettajakokemus on Piastrille arvokasta.

– Varakuljettajana hän on ollut alttiina tiimille radalla, tehtaalla ja testeissä, joissa hän on osoittanut kypsyyttä, lupausta ja nopeutta varmistaakseen etenemisensä toiselle istuimellemme Estebanin rinnalla. Yhdessä uskomme, että kaksikko antaa meille jatkuvuutta, jota tarvitsemme saavuttaaksemme pitkän aikavälin tavoitteemme haastaa voittoja ja mestaruuksia.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1