Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

F1-tähti Lewis Hamilton teki uuden aluevaltauksen – Aivan eri urheilulajin parissa

Sir Lewis Hamilton F1-kuski Mercedes
AOP

Formula 1 -tähti Lewis Hamilton on ajanut huikean formulauran ja jatkaa sitä edelleen. Mies hakee myös uusia mahdollisuuksia muualta urheilusta ja on laajentanut nyt amerikkalaiseen jalkapalloon.

Rob Walton julkaisi tiistaina Walton-Penner Family Ownership Groupin nimissä tiedotteen Formula 1 -tähti Lewis Hamiltonin liittymisestä amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarjan Denver Broncosin omistajaportaaseen.

– Olemme iloisia voidessamme toivottaa seitsenkertaisen Formula 1 -maailmanmestarin Hamiltonin tervetulleeksi omistajaryhmäämme. Hän on mestarikilpailija, joka tietää, mitä voittavan joukkueen johtaminen vaatii ja maailmanlaajuisen tasa-arvon ankara puolestapuhuja, myös omassa lajissaan.

Myös Walton hehkuttaa Hamiltonin saavutuksia.

– Yli 100 kisavoitolla Lewisia pidetään kaikkien aikojen menestyneimpänä F1-kuljettajana. Hänen sitkeä henkensä ja huippuosaamisensa ovat etu omistajaryhmälle ja Broncosin organisaatiolle.

Hamilton F1-ura alkoi vuonna 2007 ja jatkuu edelleen. Hän on ajanut vain McLarenilla ja Mercedeksellä ja niittänyt suurta menestystä. Hän on voittanut seitsemän maailmanmestaruutta, 103 osakilpailua sekä saavuttanut 188 palkintopallipaikkaa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1