Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Novak Đokovićin valmentaja hehkuttaa lajin uutta supertähteä: “Hän on tenniksen tulevaisuus”

Jannik Sinner
AOP

Tennisässä Novak Đokovićin valmentaja Goran Ivanišević uskoo, että nuorella Jannik Sinnerillä on kaikki edellytykset nousta tulevaisuudessa Grand Slam -voittajaksi. Sinner ylsi tämän vuoden Wimbledonissa neljännesvälieriin asti, jossa Đoković oli kuitenkin liian kova pala purtavaksi.

Jannik Sinner on tekemässä nousuaan tennismaailman huipulle. Miehen ennakkoluulottomat otteet ovat herättäneet huomiota lajiväen keskuudessa ja nuorukaiselle povataan kirkasta tulevaisuutta.

Sinner laittoi tämän vuoden Wimbledonissa Novak Đokovićin todella ahtaalle voittamalla kaksi ensimmäistä erää. Kokenut Đoković käänsi lopulta ottelun edukseen, mutta serbialaisen valmentaja Goran Ivanišević antoi varauksemattomat kehut Sinnerille.

– Olen ollut Sinnerin suuri fani siitä lähtien, kun hän oli vielä lapsi. Hän on nöyrä ja hänen lahjakkuutensa on silmiinpistävää. Hän on tenniksen tulevaisuus ja hänellä on kaikki mahdollisuudet nousta Grand Slam -voittajaksi.

– Hän pelasi uskomattoman hyvin ensimmäiset kaksi erää Wimbledonissa “Nolea” (Đoković) vastaan. “Nolea” ei saa päästää kuitenkaan hengähtämään. Sinner teki virheen alkaessaan pelaamaan liian varovaisesti.

Myös Sinnerin omalta valmentajalta Darren Cahillilta irtosi ylistyssanoja suojatistaan.

– Jannik kuuluu niihin pelaajin, jotka voivat juhlia tulevaisuudessa Grand Slameja. Uskon, että hän on siihen valmis jo nyt.

Lähde: Tennis World USA

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis