Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Rafael Nadal loukkaantui jälleen: Espanjalainen joutuu jäämään sivuun Montrealin turnauksesta

Rafael Nadal
AOP

Rafa Nadal joutuu jäämään sivuun ensi viikon US Open -lämmittelyturnauksesta Kanadan Montrealissa. Miehen vetäytymisen syynä on sama vatsalihasvaiva, joka pakotti hänet jättämään Wimbledonin välierän väliin viime kuussa.

Maailmanlistan kolmonen Rafael Nadal joutui pettymään raskaasti hänen jouduttuaan vetäytymään odotetusta kohtaamisesta Australian Nick Kyrgiosia vastaan. Nadalin vammasta tiedotettiin vain alle vuorokausi ennen ottelun alkua.

36-vuotias Nadal, joka on voittanut 22 major-titteliä, on Montrealissa maanantaina alkavan ATP 1000 -turnauksen viisinkertainen mestari.

– Olen harjoitellut jo jonkin aikaa ja aloitin syöttämään palloa neljä päivää sitten. Kaikki on mennyt hyvin, mutta eilen normaalin harjoittelun jälkeen tunsin kuitenkin pientä vaivaa vatsassani ja eikä se tuntunut paremmalta tänäänkään. Lääkärini kanssa keskusteltuani tulin siihen lopputulokseen, että tämä on oikea päätös.

– Olen hyvin surullinen, etten pääse jälleen matkustamaan Montrealiin ja pelaamaan turnausta, jonka olen voittanut viisi kertaa ja jota rakastan pelata. Toivon tosissani, että voin palata sinne tulevaisuudessa pelaamaan upean yleisön edessä.

Turnaus kärsii nyt jo toisen ison nimen poisjäännistä, kun myöskään Novak Djokovicia ei nähdä Montrealissa. Mies ei ole ottanut koronavirusrokotetta, joten hänellä ei ole oikeutta saapua maahan.

Lähde: The Irish Times

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis