Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-konkari Jorge Masvidal antoi mielipiteensä Khamzat Chimaevin ja Nate Diazin välisestä kamppailusta

Colby Covington - Jorge Masvidal
AOP

UFC 279 tarjoaa mielenkiintoisen kamppailun, kun lajin uusi supertähti Khamzat Chimaev kohtaa veteraaniottelija Nate Diazin. Moni uskoo kamppailun olevan läpihuutojuttu Chimaeville, mutta niin ikään lajin kattojärjestössä otteleva Jorge Masvidal kertoo, ettei yllättyisi Diazin voitosta.

UFC:ssä pitkään otellut Jorge Masvidal kertoo, että olisi valmis astumaan kehään lajin huippunimen Khamzat Chimaevin kanssa. Masvidalin mukaan hehkutettu Chimaev ei ole tehnyt häneen vaikutusta, vaikka ruotsalaisen UFC-tilillä on pelkästään voittoja.

– Mielestäni Khamzat ei ole niin hyvä kuin ihmiset luulevat. Olen niitä ihmisiä, jotka uskovat vasta nähdessään jotain, enkä usko vielä häneen. Haluasin astua hänen kanssaan kehään ja murskata hänen naamansa. Kun hänestä tulee riittävän kuuluisa, ottelen mielelläni häntä vastaan.

Chimaev kohtaa seuraavaksi yhdysvaltalaisveteraani Nate Diazin, jonka uskotaan jättävän jäähyväiset UFC:lle ottelun jälkeen. Ruotsalainen lähtee kohtaamiseen valtavana ennakkosuosikkina, mutta Masvidal uskoo Diazilla olevan myös saumat voittoon.

– Khamzat tulee luultavasti voittamaan, mutta en yllättyisi Diazinkaan voitosta. Chimaevilla ei ole samanlaista kestävyyttä, joten hänen kuntonsa saattaa loppua ottelun viimeisissä erissä. Myös kokemus on Diazin puolella. Khamzat luultavasti voittaa, mutta Diazilla on omat mahdollisuutensa.

Lähde: MMA Fighting

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit