Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Jon Jones palaamassa kehiin tämän vuoden aikana – Toteutuuko odotettu superottelu?

Jon Jones vapaaottelija USA
AOP

Jon Jones kertoo uskovansa, että hänen paluunsa kehään on mahdollista tämän vuoden aikana. Miehen omien sanojen mukaan hän saattaa otella loppuvuodesta raskaassa sarjassa.

Jos Jonesin pitkään odotettu paluu saatetaan nähdä tämän kalenterivuoden aikana. Yhdysvaltalainen on ollut pitkään sivussa kehien ulkopuolisten selkkausten takia. Jones on kiistatta yksi vapaaotteluhistorian lahjakkaimmista ottelijoista, mutta miehen elämänhallintaongelmat ovat sotkeneet hänen uraansa.

Jonesin edellinen ottelu on yli kahden vuoden takaa, jolloin hän peittosi Dominic Reyesin yksimielisellä päätöksellä. Jenkkiottelijan kokonaisrekordi on 26-1, joka kertoo omaa kieltään miehen kyvyistä.

“Bones” on otellut tähän mennessä kevyessä raskaassa sarjassa, mutta aikoo nousta seuraavaan painoluokkaan tulevaa otteluaan varten. Miehen vastustaja on tässä vaiheessa vielä auki, mutta todennäköisesti hän tulee kohtaamaan joko Stipe Miocicin tai Francis Ngannoun, joka pitää tällä hetkellä raskaan sarjan mestaruusvyötä hallussaan.

– Olen kuullut huhuja, että paluuni saattaisi tapahtua marraskuussa, mutta mitään ei olla lyöty lukkoon. Olen kuitenkin ymmärtänyt, että ottelu Francisia vastaan saattaisi toteutua, Jones kertoi Twitter -tilillään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit