Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Nick Kyrgios selvitti tiensä jatkoon Washingtonissa: “Pelasin itseni takaisin otteluun kokemukseni avulla”

Nick Kyrgios tennis Australia
AOP

Nick Kyrgios ja Frances Tiafoe tarjosivat jännittävän kamppailun perjantaina Washingtonin Citi Openissa. Kyrgios nousi lopulta ottelun voittajaksi hoidettuaan viisi ottelupalloa nimiinsä toisen tiebreakin aikana.

Washingtonin Citi Openissa nähtiin perjantaina huikea ottelu, kun Nick Kyrgios ja Frances Tiafoe ottivat mittaa toisistaan. Kyrgios vei kamppailun nimiinsä erävoitoin 6-7,7-6,6-2. Australialaisen syöttöpelaaminen oli lopulta liikaa sitkeästi taistelleelle Tiafoelle.

– Pelasin itseni takaisin otteluun kokemukseni avulla. Hän aloitti hyvin ja sai yleisön hereille, mutta saattoi tuhlata liikaa energiaansa. Täällä on haastavat olosuhteet ja kehomme kuluttavat valtavasti nesteitä. Tunsin kuitenkin oloni tuoreeksi ottelun lopussa ja syöttöpelaamiseni alkoi toimia. Siitä on hyötyä, että pystyn antamaan näissä olosuhteissa 130 mailin syöttöjä.

Kyrgiosin puheissa oli perää sillä hän paukutti ottelussa peräti 35 ässää. Kotiyleisönsä edessä pelannut Tiafoe ei löytänyt lääkkeitä Kyrgiosin ykkössyöttöä vastaan, mutta tarjosi kuitenkin kunnon vastuksen ja pisti australialaisen paikoitellen ahtaalle.

Tunteenpurkauksistaan tunnettu Kyorgios kertoi, että jos ottelu olisi kääntynyt toiseen suuntaan olisi hän olisi käyttäytynyt herrasmiesmäisesti.

– Loppujen lopuksi jos häviän, kättelen vastustajani ja myönnän hänet paremmaksi.

Lähde: Greek City Times

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis