Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Ralli

Rovanperällä onnistunut päivä lauantaina – Nouseeko suomalainen kärkeen?

Kalle Rovanperä
AOP

Suomen MM-ralli jatkui lauantaina kahdeksalla erikoiskokeella. Suomalaisittain päivä oli onnistunut Kalle Rovanperän pystyessä kuromaan usealla sekunnilla Ott Tänäkin etumatkaa. Tänään riittää kuitenkin vielä tehtävää, jos Rovanperä aikoo nousta virolaisen edelle.

Kalle Rovanperä lähti lauantain MM-rallin osuudelle 21 sekuntia ykköstilaa hallussaan pitävää Ott Tänakiä perässä. Suomalaisella oli onnistunut päivä ja hän pystyi kuromaan Tänäkin etumatkan 8,4 sekuntiin, joten hän on iskuetäisyydellä sunnuntaina.

– Olen melko tyytyväinen. Mielestäni meillä oli tänään hyvä päivä ja melkein kaikki meni putkeen. Auton kanssa oli kuitenkin joitain ongelmia, joka ei ole hyvä asia. Jos joutuu taistelemaan auton kanssa virheitä tapahtuu helpommin. Välillä oli hieman hankaa, mutta puskimme kuitenkin päivän läpi.

Rovanperältä kysyttiin aikooko hän jatkaa samalla taktiikalla sunnuntaina noustakseen ykköspaikalle.

– Tiedän, ettei voittaminen ole tässä vaiheessa välttämätöntä, mutta se olisi todella hienoa kotiyleisön edessä. Täällä on todella paljon kannattajia tukemassa minua. Haluamme tarjota heille jotain näkemisen arvoista, mutta katsotaan rauhassa. Erot ovat pieniä, joten siitä (voittamisesta) ei tule helppoa. Mitä tahansa voi kuitenkin tapahtua.

Lähde: Motorsport.com

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli