Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Yleisurheilu

Aitajuoksija Nooralotta Neziri kertoi viimein syyn poissaololleen kilpakentiltä

Nooralotta Neziri aitajuoksu
AOP

Aitajuoksija Nooralotta Neziri on viettänyt pääosin hiljaiseloa kuluvan kauden aikana. Nyt nainen paljasti pääsyyn toiminnan takana – sitkeän jalkavamman.

Aitajuoksija Nooralotta Neziri julkaisi maanantaina Instagram-tilillään kuvan sairaalavuoteeltaan. Viestin aihe oli harmillinen, mutta sisältö täynnä asennetta.

– Kun elämä heittää sinulle leikkauksen – suorita pirun hyvä kuntoutus ja palaa takaisin, Neziri täräytti englanniksi.

Nainen kertoi myös vammastaan tarkemmin.

– Tässä siis syy, miksi olen elänyt vähän hiljaiseloa. Halusin tehdä päätöksen rauhassa ja pitää leikkauksen omana tietonani, kunnes kaikki on valmista.

– Lokakuusta asti vaivanneesta kantapäästä poistettiin siis luuta ja limapussi. Luu piti yllä jatkuvaa limapussin tulehdusta ja akillesinsertion kipua. Kipu on ollut niin kovaa, että mikään muu vaiva ei ole minulla koskaan aiheuttanut näin kovia kipuja, nainen tuskasteli.

Leikkauksesta toipuminen ja kuntoutus ottavat luonnollisesti oman aikansa, mutta Neziri katsoo luottavaisesti tulevaisuuteen.

– Jouduin odottamaan operaatiota kauan ja nyt on hyvä olla, kun tiedän, että jokainen päivä vie eteenpäin. Malttia tämä tulee vaatimaan enemmän kuin koskaan, mutta motivaatio on kova!

– Kiitos läheisille, kiitos tiimille ja kiitos kumppaneille, jotka olette aina tukena hyvinä ja huonoina hetkinä!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön NOORALOTTA NEZIRI, OLY (@nooralotta) jakama julkaisu

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu