Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Golf

Golflegenda Gary Player ei saa rauhaa eläkepäivillään – Joutuu taas oikeustaistoon sukulaisensa kanssa

Gary Player golflegenda Etelä-Afrikka
AOP

Eteläafrikkalainen golflegenda Gary Player on jälleen hankalassa tilanteessa sukulaistensa kanssa. Tällä kertaa miehen poika Marc Player on myymässä Garyn golftavaroita luvattomasti.

86-vuotias eteläafrikkalainen golflegenda Gary Player julkaisi Twitter-tilillään maanantaina lausunnon, jonka mukaan miehen poika Marc Player puuhaa luvattomia temppuja Garyn selän takana.

– Haluan kiinnittää yleisön huomion siihen, että poikani ja entinen managerini Marc on huutokaupannut useita palkintoja ja muita muistoesineitä, jotka ovat osa perintöäni. Nämä esineet kuuluvat minulle ja olen ryhtynyt toimiin niiden palauttamiseksi. En ole asettanut yhtään esinettä myyntiin – huutokaupalla tai muuten.

Kyseessä ei ole ikävä kyllä ensimmäinen kerta, kun Gary joutuu käymään oikeutta sukulaistensa kanssa. Vuonna 2020 Gary sai vahingonkorvauksina viisi miljoonaa dollaria sekä oikeudet hänen nimeensä ja näköisyyteensä osana sovintoa Marcin kanssa, joka hallinnoi Gary Player Groupia.

Garyn toinen poika Wayne Player sen sijaan sekoili vuoden 2021 US Masters -major-turnauksessa, kun hän esitteli golfpallo-hihaa kesken ensimmäisen tiin seremonian, jossa kunnioitettiin golflegenda Lee Elderiä. Kyseessä oli mainostempaus. Lisäksi Wayne pidätettiin vuoden 2018 Mastersissa petoksesta johtuen.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf