Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Golf

Golfin PGA Tour koventaa panoksiaan LIV Golfia vastaan ja laajentaa pelikieltojaan

PGA Tour golf
AOP

Golfin suurkiertueiden PGA Tourin ja LIV Golfin välinen avoin riita on eskaloitumassa jälleen kerran. Nyt PGA aikoo estää LIV:n riveihin livenneiden pelaajien osallistumisen FedEx Cupiin.

Golfin suurin maailmankiertue PGA Tour on käyttäytynyt alusta alkaen vihamielisesti uutta LIV Golf -kiertuetta kohtaan ja asettanut LIV:hen siirtyneitä pelaajia pelikieltoon omissa turnauksissaan.

Nyt PGA aikoo asettaa kaikki LIV:ssä pelaavat pelaajat pelikieltoon myös PGA-kauden huipentavasta FedEx Cupista. Golffarit Talor Gooch, Hudson Swafford ja Matt Jones ovat jo nostaneet oikeuskanteen PGA:ta vastaan kumotakseen pelikieltonsa, mutta PGA vastustaa tätä jyrkästi.

PGA:n mukaan pelaajat ovat rikkoneet tietoisesti PGA:n sääntöjä siirtyessään LIV:n riveihin.

– Vaikka he tiesivät hyvin, että he rikkoisivat Tourin sääntöjä ja joutuisivat pelikieltoon tästä syystä, kantajat ovat siirtyneet kilpailevaan golfsarjaan, LIV Golfiin, joka on maksanut heille kymmeniä ja satoja miljoonia dollareita takuurahoja, jotka Saudi-Arabian valtiollinen sijoitusrahasto on toimittanut heille rikkomuksiensa johdosta.

– Kantajat joutuvat nyt oikeuteen hakeakseen pakollista kieltomääräystä pakottaakseen tiensä Tourin kauden päättyviin FedExCup-pudotuspeleihin, mikä vahingoittaisi kaikkia sääntöjä noudattavia Tourin jäseniä. Kilpailulainsäädäntö ei salli kantajien saada kakkuaan ja syödä sitä myös, PGA:n vastineessa tylytettiin.

LIV:n edustaja Greg Norman antoi tilanteesta lausunnon toistaen näkemyksensä, että pelaajat ovat vapaita agentteja, eikä heitä pitäisi kieltää pelaamasta usemmalla kuin yhdellä kiertueella.

– Uskon, että pelaajilla on oikeus pelata milloin ja missä he valitsevat, jotta heidän kykynsä voivat viedä heidät mahdollisimman pitkälle ja korkealle.

– Uskon, että kaikki pelaajat – päättävät he pelata LIV:n tai PGA Tourin kanssa – ymmärtävät ja arvostavat pelaajien laillisten toimien tarkoitusta ja tärkeyttä kaikkialla maailmassa. PGA yrittää esittää tämän me heitä vastaan -tilanteeksi. Pelaajat tietävät paremmin.

Yhteensä 11 pelaajaa, mukaan lukien Phil Mickelson ja Bryson DeChambeau, käyvät tällä hetkellä oikeutta PGA:ta vastaan pelioikeuksiensa puolesta.

– Rangaistus, joka koituisi näille pelaajille siitä, että he eivät voi pelata FedEx Cupin pudotuspeleissä, on huomattava ja peruuttamaton. Väliaikainen lähestymiskielto tarvitaan korjaamattoman vahingon estämiseksi. jos he eivät voi osallistua, pelaajien kanteessa todettiin.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf