Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Koripallon WNBA-sarjassa uskomaton matkustusfarssi – Tilanteella tylyt seuraukset

koripallo
AOP

Koripallon naisten WNBA-sarjassa nähtiin uskomaton matkustusfarssi, kun osa Los Angeles Sparksin joukkueesta joutui yöpymään lentokentällä lennon peruuntumisen vuoksi.

Naisten koripallon WNBA:n Los Angeles Sparks joutui nukkumaan osittain lentokentällä sen jälkeen, kun heidän lentonsa Washington DC:stä peruttiin. Sotku sattui kriittisen aikaan, sillä kauden ratkaisupelit ovat käynnissä ja pudotuspelit ovat ovella. Sparksin piti lentää Washingtonista Los Angelesiin, jossa se kohtaa Connecticut Sunin tiistai-iltana. Nyt suurin osa joukkueen vapaa-ajasta palaa matkustamiseen.

Joukkue oli varannut paikat lennolle, jonka piti lähteä maanantaiaamuna kello yksi. Lopulta useiden viivästysten vuoksi lento lähti vasta kello yhdeksän. Ongelmaksi muodostui, ettei lähialueen hotelleissa ollut tilaa koko joukkueelle ja osa heistä joutui yöpymään lentokentällä.

Sparksin pelaaja Nneka Ogwumike, joka on myös WNBA:n pelaajayhdistyksen puheenjohtaja, manasi tilannetta Twitter-tilillään.

– Pyörimme lentokentällä. Ensimmäistä kertaa 11 kauden aikana, kun olen koskaan joutunut nukkumaan lentokentällä, nainen kauhisteli.

– Matkustelun perusteella se oli vain ajan kysymys. Puolet meistä nukkuu lentokentällä, puolet hotellissa – ei ollut tarpeeksi huoneita sen jälkeen, kun lentomme viivästyi, viivästyi, viivästyi ja sitten peruttiin kello 1.00. Kello on nyt 1.44 ja olemme täällä kello 9 asti.

Sparksin apuvalmentaja Latricia Trammell julkaisi kuvan tuoleista, joilla pelaajat ja henkilökunta joutuivat nukkumaan.

– Sänkymme tänä iltana!, nainen kirjoitti kuvatekstiin.

WNBA on ollut vaikeassa tilanteessa jo pitkään joukkueiden matkustuksen kanssa. Sarjan resurssierot ovat suuria, eikä kaikilla joukkueilla ole varaa charter-lentoihin tai ykkösluokan lippuihin, joten ne on kielletty säännöissä. New York Liberty sai jo viime kaudella sakon säännön rikkomisesta.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo