Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Tennistähti Serena Williams kohauttaa: “Lähtölaskenta on alkanut”

Serena Williams tennis USA
AOP

Tenniksen yksi kaikkien aikojen naispelaajista, yhdysvaltalainen Serena Williams, on vihjannut Instagram-tilillään uransa lopettamisesta piakkoin.

Yhdysvaltalainen tennisässä Serena Williams julkaisi tiistaina Instagram-päivityksen, jossa hän ilmoitti suorasanaisesti lopettavansa tennisuransa piakkoin.

– Vogue. Syyskuun numeron kansi. Elämässä tulee hetki, jolloin meidän on päätettävä siirtyä toiseen suuntaan. Se aika on aina vaikeaa, kun rakastaa jotain niin paljon. Voi luoja, että nautin tenniksestä. Mutta nyt lähtölaskenta on alkanut. Minun on keskityttävä äitiyteen, henkisiin tavoitteisiini ja vihdoin erilaisen, mutta vain jännittävän Serenan löytämiseen. Nautin näistä tulevista viikoista, Williams kirjoitti kuvatekstissä.

Williamsin julkaisussa näkyi pelaaja Vogue-lehden kannessa ja lehdestä löytyi myös naisen haastattelu. Siinä hän kertoi, että aikoo lopettaa uransa 29.8.-11.9. pelattavan Yhdysvaltain avoimen tennisturnauksen jälkeen.

– Olen kehittymässä pois tenniksestä kohti muita minulle tärkeitä asioita, Williams kertoi.

40-vuotiaan Williamsin ura hakee vertaistaan. Nainen on voittanut yhteensä 23 grand slam -turnausta ja lukemattomia pienempiä turnauksia niin kaksin-, nelin- kuin sekanelinpelissäkin. Hän on myös voittanut neljä olympiakultaa. Naisen viimeinen vuosi on ollut loukkaantumisten takia vaikea, mutta entinen maailmanlistan ykkönen päättää uransa ehdottomalla huipulla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Serena Williams (@serenawilliams) jakama julkaisu

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis