Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Nyrkkeilijä Robert Helenius todellisen herkkupalan äärellä – Vastaan asettuu entinen maailmanmestari

Robert Helenius nyrkkeily
AOP

Suomen ykkösnyrkkeilijä Robert Helenius on saamassa todellisen huippuottelun. Vastaan asettuu yhdysvaltalaisjyrä Deontay Wilder.

Yhdysvaltalainen BoxingScene.com-sivusto kertoi keskiviikkona, että nyrkkeilyn raskaan sarjan supertähti Deontay Wilder ottelee Robert Heleniusta vastaan todennäköisesti 15. lokakuuta Barclays Centerissä New Yorkin osavaltion New Yorkin kaupungin Brooklynissa. Kyseessä on WBC:n entisen raskaansarjan mestarin ensimmäinen ottelu yli vuoteen. Ottelun on tarkoitus olla FOX Sports Pay-Per-View -tapahtuman pääottelu.

Wilder (urasaldo 42-2-1), joka täyttää 37 vuotta 22. lokakuuta, on julkaissut äskettäin Instagramiin videoita, joissa hän harjoittelee kuntosalillaan kotikaupungissaan Yhdysvaltain Alabaman Tuscaloosassa. Aiemmin mies harkitsi jopa eläköitymistä Tyson Furylle kärsimänsä tappion jälkeen.

38-vuotias Helenius (urasaldo 31-3) on hakenut vahvaa nousua uralleen viime vuosina. Viime otteluissaan mies löi Puolan Adam Kownackin kahdesti, edellinen ottelu käytiin samassa tapahtumassa kuin Fury-Wilderkin. Helenius on kärkkynyt jo pitkään myös mestaruusottelua siinä onnistumatta. Voitto Wilderista veisi ahvenanmaalaisen uraa oikeaan suuntaan.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit