Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Vapaaottelulegenda Cris Cyborg vaihtaa hetkeksi lajia – Palaa itselleen rakkaalle areenalle

Cris Cyborg vapaaottelu USA
AOP

Vapaaottelulegenda Cris Cyborg on tekemässä paluuta kehiin hiljaiselon jälkeen. Lajina on tosin tällä kertaa nyrkkeily.

Yhdysvaltalainen vapaaottelija Cris Cyborg ottelee nykyisin Bellator-promootiossa ja hän on entinen UFC- ja Invicta-mestari. Nainen on yksi naisten vapaaottelun uranuurtajista ja on Bellatorin höyhensarjan hallitseva mestari. Hän on myös kokenut nyrkkeilijä ja thainyrkkeilijä.

Keskiviikkona Cyborg ilmoitti tekevänsä ammattinyrkkeilydebyyttinsä 25. syyskuuta. Ottelu käydään Brasilian Curitibassa Arena da Baixada -jalkapallostadionilla, sitä isännöi Fight Music Show -promootio ja vastassa on entinen brasilialainen nyrkkeilymestari Simone Silva. Ottelu sisältää kahdeksan kaksiminuuttista erää ja käydään kahdeksan unssin hanskoilla.

Cyborg otteli viimeksi Bellatorissa huhtikuussa, jolloin hän puolusti höyhensarjan mestaruuttaan kukistamalla Arlene Blencowen yksimielisellä päätöksellä. Hän aikoo säilyttää tittelinsä ja jatkaa ottelemista Bellatorissa tulevaisuudessa.

– Olen edelleen Bellator-mestari. Minulla on loistava suhde Bellatoriin. Uskon, että aion otella tämän nyrkkeilyottelun ja odotan innolla tittelini puolustamista kesällä.

39-vuotias Silva on kahdeksan ottelun tappioputkessa ja hänen urasaldonsa on 17-21. Naisen ura on kuitenkin kokonaisuutena menestyksekäs ja hän on ollut myös useiden mestaruuksien haastajana.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit