Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Vapaasukelluksessa nähtiin ällistyttävä maailmanennätys – Aiempi ennätys alle viikon vanha

vapaasukellus
AOP

Ranskalainen vapaasukeltaja Arnaud Jerald on tehnyt jälleen huikean maailmanennätyksen. Edellinen miehen ennätys oli alle viikon vanha.

Ranskalainen vapaasukeltaja Arnaud Jerald rikkoi tiistaina maailmanennätyksen syvimmästä kaksoiseväsukelluksesta. 26-vuotias mies laskeutui hämmästyttävät 120 metriä kolmessa minuutissa ja 34 sekunnissa vuosittaisessa Vertical Blue -kilpailussa Bahamalla.

– Se oli hämmästyttävä sukellus. En voi uskoa, että onnistuin. Tänä talvena olen panostanut kaikkeni harjoitteluun, jotta onnistuisin täällä. Mutta varmasti loppujen lopuksi, kun pääsin, se on suurempi kuin mitä voin kuvitella, ja tunnen oloni turvalliseksi joukkueeni kanssa täällä, ranskalainen riemuitsi.

Kyseessä seitsemäs kerta, kun Jerald rikkoi maailmanennätyksen, toinen kerta viikon sisällä. Hän rikkoi oman ennätyksensä Vertical Blue -kilpailun ensimmäiseltä päivältä lisäämällä ennätykseen metrin lisää syvyyttä seitsemäntenä päivänä.

Jerald on niittänyt huikeaa menestystä jo aiemminkin. Miehen mukaan vapaasukellus on tuonut paljon helpotusta ja sisältöä hänen elämäänsä.

– Meri auttoi minua erittäin paljon, koska päästäkseni näihin syvyyksiin minun täytyy luottaa itseeni. Sinun on oltava todella mukava siinä, mitä teet pohjassa, koska et voi pysähtyä pohjaan, ranskalainen kommentoi aiemmin.

Ranskalainen totesi ennätyssukelluksestaan, että teki sen ensisijaisesti itseään varten.

– Se oli seitsemäs maailmanennätykseni, ja nyt uskon, että nautin siitä todella, koska se ei koskenut maailmanennätyksen merkitystä, vaan ensin nautin sukelluksestani ja jälkeenpäin kaikki voi tulla helposti.

– Olin keskittynyt edellisenä päivänä ja varmasti nyt voimme sanoa tämän sukelluksen jälkeen, mitä voimme tehdä, mitä toivon tekeväni. Minun täytyy vain nauttia enemmän ja jatkaa matkaani, harjoitella enemmän, mies päätti.

Jerald on kerännyt yhteensä seitsemän maailmanennätystä sekä kulta-, hopea- ja pronssimitaleja kansallisista ja maailmanmestaruuskilpailuista.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut