Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Painija Arvi Savolaisella surkeaa tuuria: “Onhan se ikävää”

Arvi Savolainen paini
AOP

Yksi Suomen suurimmista menestysehdokkaista painin syyskuun MM-kisoissa, Arvi Savolainen, joutuu pitkälle sairaslomalle.

Painija Arvi Savolainen kertoi torstaina Ylen haastattelussa, että hajonnut ranne estää miehen MM-kisamatkan Serbian Belgradiin syyskuussa. Mies loukkasi kätensä harjoitusleirillä Puolassa.

– Otteluharjoituksessa yritin vyöryttää kaveria. Tuntui, että oma ranne petti vedon voimasta, kun sillä pidin toisesta kädestä kiinni.

– Kun tulin Suomeen, ranne kuvattiin ja todettiin, että sieltä on yksi nivelside repeytynyt. Se täytyy kiinnittää ja korjata, Savolainen kertoo.

97-kiloisten sarjassa painiva Savolainen pääsee leikkauspöydälle torstaina Helsingissä. Ensiarvioiden mukaan vamma vaatii pitkän kuntoutuksen ja miehen pitäisi olla täydessä ottelukunnossa noin kuuden kuukauden kuluttua.

Syyskussa painittavat painin MM-kisat tulevat siis aivan liian aikaisin. Kisamatkan peruuntuminen harmittaa Savolaista.

– Koko kesä on leireilty ja kisattu syksyn MM-kisat tähtäimessä. Sitten viime metreillä sattuu tämmöinen, että joutuu jättämään ne väliin. Onhan se ikävää.

Nyt Savolainen aikoo keskittyä puheidensa mukaan kuntouttamiseen täysillä ja siihen, että painiminen palautuisi samalle tasolle kuin aiemminkin. Helmikuussa siintävä ottelupaluu kutkuttaa jo mielessä.

– Sitten syksyllä ovat MM-kisat, joista jaetaan jo ensimmäisiä paikkoja Pariisin olympialaisiin. Niitä kohti käännetään katse, kun nyt käytävät kisat jäävät väliin, Savolainen päättää.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit