Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Korisliigan Pyrintö hankki kovia tehoja nakuttaneen yhdysvaltalaistakamiehen

LJ Thorpe takamies Pyrintö
AOP

Miesten Korisliigan Tampereen Pyrintö on tehnyt kauden 2022-2023 kattavan sopimuksen 23-vuotiaan yhdysvaltalaisen takamiehen LJ Thorpen kanssa.

Yhdysvaltain Floridasta kotoisin oleva LJ Thorpe pelasi viisi kautta NCAA 1D -tason yliopistossa UNC Asheville Bulldogs -joukkueessa. Takapelaajan paikalla pelaavan miehen tilastot yliopistokausiltaan olivat oli 14,1 pistettä, 3,8 levypalloa ja 3,7 koriin johtanutta syöttöä.

Pyrinnön tiedotteen mukaan LJ pystyy pelaamaan sekä pelinjohtajana ja että laiturina. Viimeisellä kaudellaan yliopistossa hän pelasi uransa parhaat pelit tehden viimeisessä kymmenessä pelissä keskiarvoksi 19,3 pistettä ja upotti kolmoset sisään 42,9 % tehoilla. Isona pelintekijänä päävalmentaja Miikka Sopanen voi käyttää häntä monessa eri roolissa.

Tiedotteen mukaan LJ kertoi viihtyvänsä parhaiten pelintekijän paikalla ja odottaa innolla ammattilaisuransa alkamista. Hän kertoo olevansa valmis aloittamaan harjoituskauden ja olemaan tärkeä osa joukkuetta.

Päävalmentaja Sopanen on tyytyväinen uuteen takamieheensä.

– Thorpe pystyy auttamaan joukkuetta molemmissa kenttäpäädyissä. Erityisesti isona pelintekijänä LJ tuo lisää osaamista joukkueeseen.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo