Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Yleisurheilu

Pikajuoksija Lotta Kemppinen harmistuneena: “Minulla on ollut huonoa tuuria matkassa”

Lotta Kemppinen pikajuoksu
AOP

Pikajuoksija Lotta Kemppisen kausi sai tylyn päätöksen kesken kaiken, kun naisen kisakunto ei kestänyt.

Pikajuoksija Lotta Kemppinen julkaisi kaihomielisen Instagram-päivityksen perjantaina.

– Katseet siirretty kohti ensi kauden arvokisoja. Tuskinpa edes kristallipallolla olisi voinut ennustaa tämän kauden tapahtumia.

– Kaiken olen tehnyt, jotta tällä kaudella olisin vielä kilpaillut, mutta viimeistelytreenit näyttivät sen, että se ei ole nyt mahdollista. Minulla alkoikin siis neljän viikon ylimenokausi, jonka jälkeen alkavat treenit kohti kautta 2023, nainen kertoi.

Onnetar on naisen mukaan näyttänyt kurjaa puoltaan.

– Tälle kaudelle minulla on ollut kova panostus, ja tiedän, että se olisi näkynyt myös tuloksissa, mutta minulla on ollut huonoa tuuria matkassa.

– Päätavoite on edelleen Pariisissa 2024, ja sitä kohti mennään.

Päätös on rankka pettymys. Sen käsittely on vielä vaiheessa.

– Vaikea kertoa sanoin, kuinka paljon olisin halunnut päästä kisaamaan tänä kesänä. En siksi jaksanut kirjoittaa tätä päivitystä heti maanantaina, vaikka päätös vahvistui silloin. Muutamat päivät saa olla rikki, saa harmittaa ja ärsyttää oikein olan takaa, mutta sitten haluan päästä eteenpäin.

Kemppinen päättää päivityksensä positiivisissa merkeissä.

– Erittäin iso kiitos yhteistyökumppaneille ja tiimille sekä teille kaikille. Olen erittäin kiitollinen siitä, että elätte mukana, tsemppaatte ja tuette samalla minun urheilijamatkaani!

– Yritän täällä sosiaalisessa mediassa tuoda esille minun pikajuoksijan urheilija-arkeani, ja jos tulee mieleen jotakin, mitä haluaisitte nähdä ja seurata, niin muistakaa laittaa toiveita viesteinä tai kommentteina!

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Lotta Kemppinen (@lottakemppinen) jakama julkaisu

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu